Μαφία των φυλακών: Απολογείται η καλλονή δικηγόρος

Μαφία των φυλακών: Απολογείται η καλλονή δικηγόρος

Απολογούνται οι δύο δικηγόροι που κατηγορούνται για συμμετοχή - Η νεαρή γυναίκα στο παρελθόν είχε εκπροσωπήσει στην ανακριτική διαδικασία έναν από τους φερόμενους ως εγκεφάλους της μαφίας των φυλακών.

Απολογούνται τη Δευτέρα στον ανακριτή οι δύο δικηγόροι, που κατηγορούνται για συμμετοχή στην -αποκαλούμενη- «μαφία των φυλακών Κορυδαλλού».

Πρόκειται για 65χρονο δικηγόρο, σε βάρος του οποίου είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας το 2014 έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη, και μία ακόμα δικηγόρο Αθηνών, 45 ετών.

Η νεαρή γυναίκα στο παρελθόν είχε εκπροσωπήσει στην ανακριτική διαδικασία έναν από τους φερόμενους ως εγκεφάλους της μαφίας των φυλακών.

Συνελήφθησαν δύο δικηγόροι για επαφές με τη μαφία των φυλακών Κορυδαλλού

Το Star είχε συνομιλήσει μαζί της πριν τη σύλληψή της, η όμορφη δικηγόρος δεν είχε κρύψει ποτέ την επαγγελματική σχέση που είχε με τον κατηγορούμενο με τα αρχικά Κ.Λ..

Μέσα από τα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής, η 45χρονη δικηγόρος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στο κύκλωμα. Το ίδιο κάνει και ο 65χρονος δικηγόρος.

Στην ογκωδέστατη δικογραφία αναφέρονται ανθρωποκτονίες, απόπειρες ανθρωποκτονίας, εκβιασμοί και απειλές, ενώ καταγράφονται και χρηματικές συναλλαγές χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται η έκδοση νέων ενταλμάτων για τη σύλληψη και άλλων προσώπων, που εμπλέκονται στην υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπουργείο Δικαιοσύνης: Σκληρή απάντηση για το βίντεο της δολοφονίας στον Κορυδαλλό

Μαφία των φυλακών: Οι εκβιασμοί και οι νέες συλλήψεις

Μαφία των φυλακών: Τη Δευτέρα απολογούνται οι δύο δικηγόροι - Διώξεις για εκβίαση του Αρ. Φλώρου

SHARE: