Μάγδα Φύσσα: Νίκησε ο Παύλος, νίκησε η ελευθερία

Μάγδα Φύσσα: Νίκησε ο Παύλος, νίκησε η ελευθερία
Δηλώσεις Μάγδας Φύσσα, αφότου βγήκε από το δικαστήριο που έκρινε την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση Ap

"Νίκησε ο Παύλος, νίκησε η ελευθερία, αυτό που πραγματικά ήταν ο Παύλος", δήλωσε η Μάγδα Φύσσα μετά το πέρας της ιστορικής δίκης που έκρινε την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση.

Οι γονείς του Παύλου Φύσσα βγήκαν από το Εφετείο για να χαιρετίσουν τους συγκεντρωμένους που παρέμειναν επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας, ακόμα και μετά τα επεισόδια και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και συνθήματα φωνάζοντας μεταξύ άλλων στην Μάγδα Φύσσα «Δύναμη» λίγες ώρες μετά την ιστορική δικαστική απόφαση που κρίνει την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση.

«Νίκησε ο Παύλος, νίκησε η ελευθερία, αυτό που πραγματικά ήταν ο Παύλος», είπε η Μάγδα Φύσσα σφίγγοντας στην αγκαλιά της ανθρώπους που περίμεναν ακόμα έξω από το δικαστικό μέγαρο. «Μας ανοίγεται ένας δρόμος καλός αλλά δεν κερδίζεται έτσι ο φασισμός. Χρειάζεται αγώνας. Κερδίσαμε μια μάχη αλλά στο χέρι σας είναι από εδώ και πέρα. Μας άνοιξε τον δρόμο ο Παύλος. Δεν έχει τελειώσει όμως τίποτα ακόμα. Κερδίσαμε ένα κομμάτι και αυτό το χρωστάμε σε όλους σας» είπε η Μάγδα Φύσσα και ο πατέρας του Παύλου συμπλήρωσε: «Σας ευχαριστούμε όλους. Ήσασταν άψογοι. Συνεχίστε έτσι», σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα