Μαγνησία: Πέθανε 37χρονος ενώ οδηγούσε – Είχε μαζί και το ανήλικο παιδί του

Μαγνησία: Πέθανε 37χρονος ενώ οδηγούσε – Είχε μαζί και το ανήλικο παιδί του
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, φωτογραφία αρχείου ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Ένας 37χρονος οδηγός νταλίκας έχασε τη ζωή του την ώρα που οδηγούσε επί της εθνικής οδού, ενώ στο όχημα βρισκόταν και ο 10χρονος γιος του.

Την τελευταία του πνοή πάνω στο τιμόνι άφησε το βράδυ της Κυριακής ένας 37χρονος οδηγός νταλίκας επί της εθνικής οδού στο ύψος της διασταύρωσης με την Σούρπη. Στο όχημα επέβαινε και ο 10χρονος γιός του.

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας η νταλίκα κινούταν επί της εθνικής οδού με κατεύθυνση από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη.

Καθώς το όχημα κινούταν, όπως αναφέρει το e-thessalia, ο 37χρονος οδηγός φέρεται να ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία με αποτέλεσμα να κόψει ταχύτητα και να προσκρούσει ελαφρά την νταλίκα στο διάζωμα. Δίπλα του βρισκόταν ο 10χρονος γιος του, ο οποίος δεν τραυματίστηκε.

Στο σημείο μετέβη άμεσα όχημα της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου και του ΕΚΑΒ. Στη συνέχεια το παιδί μεταφέρθηκε στο κτίριο που στεγάζεται η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμου για την παροχή βοήθειας, ενώ το ΕΚΑΒ μετέφερε τον 37χρονο οδηγό στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version