Μαίνονται φωτιές σε Φυλή και Αίγινα-Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις λόγω ανέμων

Μαίνονται φωτιές σε Φυλή και Αίγινα-Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις λόγω ανέμων
Πυροσβεστικό Σώμα Eurokinissi

Η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε έκταση με ξηρά χόρτα και χαμηλή βλάστηση κοντά στον ΧΥΤΑ και λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν στην περιοχή έχει πάρει διαστάσεις-Κοντά υπάρχουν επιχειρήσεις ωστόσο δεν απειλούνται άμεσα-Σε εξέλιξη φωτιά κοντά σε σπίτια στην Αίγινα

Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο πυρκαγιές σε Φυλή και Αίγινα. Στην Αίγινα η πυρκαγιά εντοπίζεται σε οικοπεδικούς χώρους με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Κυψέλη, και είναι υπό μερικό έλεγχο. Στο σημείο επιχειρούν 10 άντρες της Πυροσβεστικής με 5 οχήματα και ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιεί ένα ελικόπτερο.

Την ίδια ώρα μαίνεται η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στη Φυλή κοντά στον ΧΥΤΑ, σε έκταση με ξηρά χόρτα και χαμηλή βλάστηση.

Εξαιτίας των δυνατών ανέμων που πνέουν στην περιοχή έχει πάρει διαστάσεις. Κοντά υπάρχουν επιχειρήσεις ωστόσο δεν απειλούνται άμεσα.

Στο σημείο μαζί με τις ενισχύσεις που κατέφτασαν επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αποτελούμενες από 26 άντρες της Πυροσβεστικής με 13 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα, τρεις υδροφόρες ΟΤΑ και από αέρος ρίψεις νερού πραγματοποιούν δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα