Μαντάς για υπόθεση Ινδαρέ: Η Δικαιοσύνη αποτελεί το ασφαλές καταφύγιο του Έλληνα πολίτη

Μαντάς για υπόθεση Ινδαρέ: Η Δικαιοσύνη αποτελεί το ασφαλές καταφύγιο του Έλληνα πολίτη
Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές

Για εξαιρετική απόφαση μετά από μία απολύτως τεκμηριωμένη πρόταση έκανε λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας Ινδαρέ, Θόδωρος Μαντάς.

Ο δικηγόρος Θόδωρος Μαντάς μίλησε για εξαιρετική απόφαση του δικαστηρίου στην υπόθεση του Δημήτρη Ινδαρέ και των γιων του.

Αναλυτικά τόνισε: “Εξαιρετική ικανοποίηση μας προξενεί η σημερινή απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, με την οποία αθωώθηκε πανηγυρικά ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές και οι γιοι του, μετά και την εμπεριστατωμένη και απολύτως τεκμηριωμένη πρόταση της Εισαγγελέως Εφετών.

Από την πρώτη στιγμή δηλώναμε κατηγορηματικά, ότι οι εντολείς μας δεν είχαν καμία σχέση με τις κατηγορίες που τους είχαν αποδοθεί. Στην ακροαματική διαδικασία αποδείχθηκε ότι οι κατηγορούμενοι υπήρξαν θύματα τυφλής, ωμής και αυθαίρετης αστυνομικής βίας, προκειμένου να δικαιολογηθεί η παταγώδης αποτυχία μίας αστυνομικής επιχείρησης.

Το Δικαστήριο με τη σημερινή, εξαιρετική κατά περιεχόμενο, απόφασή του απέδειξε για μία ακόμη φορά, ότι η Δικαιοσύνη αποτελεί το ασφαλές καταφύγιο του Έλληνα πολίτη απέναντι σε περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας, αποκαθιστώντας τη λειτουργία του Κράτους Δικαίου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα