Μάντης - Καγιαλής: 'Τιμή μας που είμαστε Έλληνες'

Μάντης - Καγιαλής: 'Τιμή μας που είμαστε Έλληνες'

"Χάσαμε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο και αυτό μας πείσμωσε ακόμα περισσότερο". Οι δηλώσεις των ολυμπιονικών μας κατά την άφιξη τους στην πατρίδα

Συγκίνηση,τέτοια που δεν δοκίμασαν ούτε στην προσπάθεια για το χάλκινο μετάλλιο στα 470 της Ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, βίωσαν στην επιστροφή τους στην Ελλάδα ο Παναγιώτης Μάντης και ο Παύλος Καγιαλής, όπως δήλωσαν οι ίδιοι, λίγο μετά την άφιξή τους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

«Ήταν ένας αγώνας πολλών ημερών και κρίθηκε στην τελευταία κούρσα. Τέτοια συναισθήματα με τόσο κόσμο δεν τα έχουμε ξαναζήσει. Τόσο άγχος δεν είχαμε ούτε στον τελικό. Τιμή μας που είμαστε Έλληνες, που φοράμε τη γαλανόλευκη. Αγαπάμε τη χώρα μας, όλοι οι Έλληνες μας στήριξαν. Ακόμα και τώρα τρέμω από τη συγκίνηση. Ο απλός κόσμος, όλοι οι φίλοι μας, δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Χάσαμε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο και αυτό μας πείσμωσε ακόμα περισσότερο,» είπε ο Παύλος Καγιαλής στην κάμερα της ΕΡΤ.

ΑΘΗΝΑ-ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ Π.ΜΑΝΤΗ ΚΑΙ Π.ΚΑΓΙΑΛΗ.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ Π.ΜΑΝΤΗ ΚΑΙ Π.ΚΑΓΙΑΛΗ.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

«Τι να πούμε, είμαστε χαρούμενοι. Δεν έχουν συνηθίσει τέτοιες υποδοχές. Δικαιώνονται οι κόποι μας. Όπως ξαναείπα, πήγαν όλα βάσει προγράμματος, λείψαμε πολύ, δουλέψαμε πολύ. Κανείς να μην παρατάει τα όνειρά του, τα πάντα γίνονται πραγματικότητα αν κοπιάζουμε . Οι Αυστραλοί είναι τεράστιοι αθλητές, έχουν κερδίσει 7 παγκόσμιους τίτλους και το μετάλλιο κρίθηκε στην ισοβαθμία. Αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να δώσουμε κάτι επιπλέον για το Τόκιο. Ο Νίκος Λάσκαρης ήρθε τη στιγμή που έπρεπε, τη στιγμή που χρειαζόμασταν τα χρήματα για να κάνουμε την προετοιμασία όπως έπρεπε και να φτάσουμε στην θέση που είμαστε σήμερα,» είπε από τη δική του πλευρά ο Παναγιώτης Μάντης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ολυμπιακοί Αγώνες, Ρίο 2016
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χάλκινο μετάλλιο για το δίδυμο Μάντη – Καγιαλή

Η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία συγχαίρουν Μάντη – Καγιαλή

Κατερίνα Στεφανίδη: Ποια είναι η χρυσή επικοντίστρια μας

SHARE:

24Media Network