Μαραθώνας: Ινδός εργάτης καταγγέλλει τον εργοδότη του ότι τον πυροβόλησε

Μαραθώνας: Ινδός εργάτης καταγγέλλει τον εργοδότη του ότι τον πυροβόλησε
Ο 23χρονος Ινδός που φέρει τραύμα στο πόδι Glomex

Ο 23χρονος εργάτης καταγγέλλει ότι το αφεντικό του τον πυροβόλησε, όταν του ζήτησε τα δεδουλευμένα του. Ο εργοδότης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ διενεργείται έρευνα.

Ένας 23χρονος εργάτης γης με καταγωγή από την Ινδία που εργάζεται σε θερμοκήπιο στην Οινόη Μαραθώνα, καταγγέλλει ότι ο εργοδότης του τον τραυμάτισε με όπλο στο πόδι, όταν του ζήτησε τα δεδουλευμένα του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εργάτη, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο ίδιος μαζί με έναν συνάδελφό του πήγε στον εργοδότη του και του ζήτησε να του πληρώσει τα 2.000 ευρώ που του χρωστούσε, καθότι ήταν τρεις μήνες απλήρωτος και δεν μπορούσε πλέον να επιβιώσει.

Ο 23χρονος Ινδός καταγγέλλει πως δημιουργήθηκε ένταση και ότι ο εργοδότης πυροβόλησε προς το μέρος του και τον τραυμάτισε στο πόδι. Ακολούθησε καβγάς, με κάποιους να ισχυρίζονται ότι ο εργάτης κρατούσε μαχαίρι, αν και ο ίδιος το αρνείται κατηγορηματικά. Ο εργοδότης φέρεται να άρπαξε την καραμπίνα και να τον πυροβόλησε στο πόδι.

“Ο κύριος αυτός έχει θερμοκήπια με λουλούδια. Ο εργάτης πήγε να ζητήσει τα χρήματά του και πάνω στη φασαρία του επιτέθηκε με κάποιο μαχαίρι και αυτός είχε την καραμπίνα μαζί του και πυροβόλησε”, δήλωσε ένας μάρτυρας, ενώ κάποιος άλλος κάτοικος της περιοχής ανέφερε: “Γενικώς υπήρχε μια φασαρία, άκουγα φωνές διάφορες από μακριά και κάποια στιγμή άκουσα και πυροβολισμούς, τρεις ή τέσσερις. Είναι παραβατικός στα πάντα και όταν λέω στα πάντα, στα πάντα. Δεν υπάρχει γείτονας δίπλα του που να μην έχει τσακωθεί ή πλακωθεί στο ξύλο ή να είναι στα δικαστήρια”.

Ο εργοδότης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μαρκοπούλου το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό και αναζητά το κυνηγετικό όπλο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα