Μαστοράκης: Πολύ εντυπωσιακό το τέχνασμα της Χαρούλας Σύριζα να ενταχθεί στη μηχανή προπαγάνδας

Συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών με την Χάρις Αλεξίου στη πλατεία Συντάγματος, Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών με την Χάρις Αλεξίου στη πλατεία Συντάγματος, Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ο Νίκος Μαστοράκης επιτίθεται στην Χαρούλα Αλεξίου με αφορμή την συναυλία που έδωσε υπέρ των απολυμένων καθαριστριών

Βολές κατά της Χαρούλας Αλεξίου για τη συναυλία που έδωσε υπέρ των απολυμένων καθαριστριών εξαπέλυσε ο Νίκος Μαστοράκης μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό του στο Facebook.

Όπως γράφει:

"ΧΑΡΟΥΛΑ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ

Πολύ εντυπωσιακό το τέχνασμα της Χαρούλας Σύριζα να ενταχθεί στη μηχανή προπαγάνδας που ασχολείται (και μας απασχολεί) μήνες τώρα με τις απολυμένες καθαρίστριες.

Το κόκκινο κομματικό γάντι (οι καθαρίστριες χρησιμοποιούν κίτρινα) και η συνθηματολογία («απόψε είμαστε ολες καθαρίστριες»), της έφεραν ογκώδη δημοσιότητα σε εποχή ισχνών αγελάδων και ίσως είναι καιρός άλλες Χαρούλες, εκπεσούσες των προβολέων και των μυθικών μεροκάματων, να κάνουν το ιδιο για άλλους απολυόμενους. Π.χ. συναυλία Γιάννη Πάριου για τους ανέργους της Imaco και του Λυμπέρη. Συναυλία Μαζωνάκη για τους ανέργους του Alter. Η Δήμητρα Γαλάνη για τις άνεργες μοντέλες.

Ο Νότης Σφακιανάκης για τους ανέργους Χρυσαυγίτες. Γενικώς, δηλαδή, να έχουμε μια συναυλία την ημέρα ώστε αφού ο άρτος δεν είναι δωρεάν, να είναι τουλάχιστον το θέαμα. Ίσως μάλιστα ο υπερβολικά ενορχηστρωμένος συριζαγωνας των «καθαριστήριων» να καθαρίσει και για άλλες ελάχιστες κατηγορείς εργαζομένων που θα ήθελαν να είναι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι:

Οδηγοί ταξί, εμποροϋπάλληλοι, μικροπωλητές, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι. Αν το δικαιούνται οι καθαρίστριες, γιατί όχι και οι άλλοι;".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γιατί ενόχλησε κάποιους η συναυλία της Χαρούλας;

Χιλιάδες κόσμου συμπαραστάθηκαν στις απολυμένες καθαρίστριες

SHARE:

24Media Network