Μαζί στο δικαστήριο Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης

Μαζί στο δικαστήριο Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης
Κοινή παρουσία των δύο κατηγορούμενων ηθοποιών στα δικαστήρια Eurokinissi

Ξεκίνησαν ταυτόχρονα, κεκλεισμένων των θυρών και οι δύο δίκες των ηθοποιών, οι οποίοι προσήλθαν μαζί στο δικαστήριο.

Συνοδεία υψηλής αστυνομικής παρουσίας κατέφτασαν μαζί το πρωί της Παρασκευής στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ευελπίδων, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Οι δίκες των δύο κατηγορούμενων ηθοποιών θα διεξαχθούν ταυτόχρονα, κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για δεύτερη φορά,. Στο βήμα του μάρτυρα βρίσκεται ξανά η πρώτη πολιτικώς ενάγουσα, η οποία ήδη έχει αρχίσει να περιγράφει όσα έλαβαν χώρα το 2008, έτσι κατά το οποίο έχει καταγγείλει δύο σεξουαλικές επιθέσεις από τον κατηγορούμενο ηθοποιό.

Η κατάθεση της πρώτης από τις τρεις συνολικά γυναίκες διενεργείται κεκλεισμένων των θυρών, μετά από αίτημα της ίδιας και της τρίτης καταγγέλλουσας, το οποίο έγινε δεκτό από το δικαστήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη περιγράψει πως ο Πέτρος Φιλιππίδης της επιτέθηκε στο καμαρίνι του θεάτρου «Ήβη», εξαναγκάζοντας την σε πράξεις που στοιχειοθετούν το αδίκημα του βιασμού. Πλέον το λόγο έχουν η πολιτική αγωγή και η υπεράσπιση, που η κάθε μία με τη σειρά τους θα προχωρήσουν στην εξέταση της μάρτυρα προβάλλοντας ο καθένας τους ισχυρισμούς και θέτοντας τις ερωτήσεις τους.

Παράλληλα, συνεχίζεται και η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων και βρίσκεται προφυλακισμένος από τον περασμένο Ιούλιο.

Σήμερα αναμένεται να καταθέσει ο 25χρονος, που φέρεται να είναι το δεύτερο θύμα βιασμού του ηθοποιού-σκηνοθέτη όταν ήταν σε ηλικία 17 ετών.

Πρόκειται για έναν άνδρα αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος γνώρισε τον Λιγνάδη το 2014 μέσω ενός συμμαθητή του, η αδελφή του οποίου συμμετείχε σε κάποια θεατρική του παράσταση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα