Μεγάλη ανατροπή στον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο – Δολοφονήθηκε επιμένουν οι γονείς του

Μεγάλη ανατροπή στον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο – Δολοφονήθηκε επιμένουν οι γονείς του

Συγκλονιστική ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο, αφού ο νέος πραγματογνώμονας που όρισε η οικογένεια αποκλείει την πτώση.

Η ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου έρχεται από τον μηχανολόγο, μηχανικό, ειδικό πραγματογνώμονα, Παναγιώτη Μαδιά, οι έρευνες του οποίου στον μοιραίο βράχο στην Κάλυμνο καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο άτυχος φοιτητής δεν έπεσε από πτώση.

“Δεν ανέβηκε ποτέ, δεν έπεσε ποτέ από εκεί”, λέει ο κ. Μαδιάς μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, εξηγώντας ότι “Θα ήταν σε τέτοιο βαθμό τραυματισμένος και θα είχε σε τόσο μεγάλη έκταση σωματικές βλάβες, ώστε το πτώμα του θα ήταν μη αναγνωρίσιμο”. Όπως λέει χαρακτηριστικά, η πτώση από το σημείο αυτό, “αντιστοιχεί με πτώση από το 12ο όροφο μιας πολυκατοικίας”.

Ο νεαρός φοιτητής, όταν βρέθηκε νεκρός το 2017, δεν είχε ούτε ένα κάταγμα, σύμφωνα με τις τρεις ιατροδικαστικές έρευνες που έγιναν. Παρά το γεγονός ότι η υπόθεση μπήκε στο αρχείο, η οικογένειά του επιμένει ότι το παιδί δολοφονήθηκε. Για το λόγο αυτό και η υπόθεση φτάνει μέχρι τον Άρειο Πάγο, ώστε να ξανανοίξει.

“Πρέπει να φανερωθεί η αλήθεια” δήλωσε ο πατέρας του Παρασκευάς Χατζηπαύλου στο Star, καταγγέλλοντας ότι “έγιναν από πολλές υπηρεσίες λάθη” και συμπληρώνοντας ότι “έγιναν σκόπιμα”.

Ο ίδιος εκτιμά μάλιστα ότι οι δράστες είναι τουλάχιστον τρεις και υποστηρίζει ότι εν καιρώ θα αποκαλυφθούν όλα τα στοιχεία.

Οι συγγενείς του άτυχου νέου δηλώνουν μάλιστα ότι δεν θα σταματήσουν μέχρι να αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα