Μεγάλο Σάββατο: Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι για άσκοπες μετακινήσεις

Έλεγχοι της αστυνομίας
Έλεγχοι της αστυνομίας EUROKINISSI

Συστηματικοί έλεγχοι σε όλη τη χώρα για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας και άσκοπες μετακινήσεις

Συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας του τόπου κατοικίας και άσκοπες μετακινήσεις, παρά τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί λόγω κορονοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα από τις 6 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, βεβαιώθηκαν σε όλη την επικράτεια, 34 παραβάσεις για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας. Συγκεκριμένα, 19 στην Αττική, 5 στην Κεντρική Μακεδονία, 4 στη Θεσσαλονίκη, 4 στην Ήπειρο και 2 στη Θεσσαλία.

ADVERTISING

Για τις παραβάσεις αυτές επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 14 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 678 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 379 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Πρόσθετα, σημειώθηκαν 323 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 150 ευρώ.

Συγκεκριμένα, 125 στην Αττική, 42 στη Θεσσαλονίκη, 25 στην Κεντρική Μακεδονία, 25 στην Κρήτη, 21 στη Θεσσαλία, 18 στην Πελοπόννησο, 14 στη Στερεά Ελλάδα, 13 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 11 στο Νότιο Αιγαίο, 8 στη Δυτική Ελλάδα, 8 στο Βόρειο Αιγαίο, 8 στην Ήπειρο και 5 στα Ιόνια Νησιά.

Σημειώνεται ότι από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, ημερομηνία έναρξης του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 45.534 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 150 ευρώ. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network