Μεσολόγγι: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγνοούμενων

Μεσολόγγι: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγνοούμενων

Από τις 4:30 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς οι δύο φίλοι, 40 και 35 ετών, αγνοούνται. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και εθελοντικών ομάδων διάσωσης στην Αιτωλοακαρνανία

Άκαρπες παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες που γίνονται για τους δυο αγνοούμενους στην περιοχή Πενταλόφου Μεσολογγίου.Όπως σας έχουμε ενημερώσει δυο νέοι άνθρωποι αγνοούνται από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ με πλωτά μέσα έλεγξαν μεγάλο κομμάτι του ποταμού Αχελώου σπιθαμή προς σπιθαμή ,ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος έψαξε σε πολλά σημεία κυρίως κατοικίες αλλά δεν δυστυχώς οι έρευνες δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα.

Άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας από χθες που αναφέρθηκε η εξαφάνιση των δυο νεαρών έχουν ψάξει σε όλη την περιοχή και παίρνουν καταθέσεις από τους ανθρώπους που είδαν τους δυο νεαρούς λίγο πριν εξαφανιστούν.Στις έρευνες βρέθηκε από το πρωί ο Στρατηγός κ.Ανδρικόπουλος ο οποίος μαζί με τους αξιωματικούς της διεύθυνσης αξιολογούν όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν.

Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου από χθες το πρωί βρίσκεται στο σημείο και συμμετέχουν στις έρευνες κάτω από τις οδηγίες του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιτωλοακαρνανίας κ.Δημήτρη Κοντογιάννη ο οποίος και αυτός βρίσκεται στην περιοχή από την πρώτη στιγμή.

Πηγή: onairnews.gr

SHARE:

24Media Network