Μετανοεί η Παπαγγελή μετά από επιπλήξεις και απειλητικά μηνύματα

Μετανοεί η Παπαγγελή μετά από επιπλήξεις και απειλητικά μηνύματα

Να ανασκευάσει τις δηλώσεις περί Πολυτεχνείου επιχειρεί το μέλος της ΟΝΝΕΔ Έλλη Παπαγγελή, η οποία δηλώνει τρομοκρατημένη από το "ψυχολογικό λιντσάρισμα"

Μετανιωμένη εμφανίζεται η Έλλη Παπαγγελή, που διάλεξε την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου για να εκφράσεις μέσω Facebook τις τ ολμηρές της απόψεις για τη φοιτητική εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Το 26χρονο μοντέλο και μέλος της ΟΝΝΕΔ, προκάλεσε σάλο όταν υποστήριξε ότι στο Πολυτεχνείο δεν υπήρχαν νεκροί και ότι όλα όσα έχουν γραφτεί γι αυτούς είναι προίόν "αριστερής προπαγάνδας"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Έθνος", έκτοτε η νεαρή ΟΝΝΕΔίτισσα έχει κλειστεί στο καβούκι της και δηλώνει στους φίλους της ότι θέλει να ανασκευάσει.

Υποστηρίζει ότι οι δηλώσεις της διαστρεβλώθηκαν, ότι ουδέποτε είπε πως δεν υπήρξαν νεκροί στην εξέγερση γενικώς αλλά ότι εντός του Πολυτεχνείου δεν έπεσε κανένα νεκρός.

"Νεκροί υπήρχαν. Όπως υπήρχαν και πολλοί βασανισμένοι πολίτες. Μέσα στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξαν νεκροί. Αυτό είπε η Έλλη και τίποτα άλλο" λέει στην εφημερίδα φιλικό της πρόσωπο.

Στόχος της, υποστηρίζει, ήταν να εστιάσει στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς εκείνη την περίοδο, καθώς και στο τι δημιούργησε το... μετά του Πολυτεχνείου.

"Κάτω από το κάλυμμα του αντιχουντικού και αντιφασιστικού λόγου, ο μύθος του Πολυτεχνείου δεν ήταν παρά προπαγάνδα αριστερών δογμάτων. Μας επέβαλαν να προσκυνάμε νέα τοτέμ και να συμμετέχουμε σε γιορτές μνήμης και πορείες για 'δημοκρατία', μόνο για να διαιωνίσουν τη δική τους κυριαρχία. Φτάνει πια. Τέσσερις δεκαετίες αρλούμπας αρκούν", είχε γράψει στο επίμαχο σχόλιο στο Facebook στις 17 Νοεμβρίου.

Η κ. Παπαγγελή, η οποία ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον υποστηριζόμενο από τη ΝΔ συνδιασμό του Γιώργου Κουμουτσάκου, δέχθηκε σοβαρότατη επίπληξη από μέλη της ΟΝΝΕΔ και ανθρώπους της ΝΔ, οι οποίοι και την ανάγκασαν να κατεβάσει το κείμενο από την προσωπικήτης σελίδα στο Facebook.

Ο ίδιος ο κ. Κουμουτσάκος χαρακτήρισε κατάπτυστο το κείμενό της και την προέτρεψε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Μάλιστα, όπως λένε οι φίλοι της, η Έλλη,  που είναι αυτή την περίοδο το βασικό πρόσωπο της καμπάνιας μια εταιρίας κολλαγόνου, κινδύνεψε να χάσει τη δουλειά της.

Η ίδια,λένε,  νιώθει τρομοκρατημένη, διότι έχει δεχθεί περισσότερα από 500 απειλητκά μηνύματα.

Πηγή: Έθνος

Διαβάστε ακόμα στο NEWS247:

Ένας Χανιώτης οικοδόμος απαντά στην Παπαγγελή για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου

SHARE:

24Media Network