Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε περιπολικό στο Μενίδι και το πέταξε σε ρέμα

Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε περιπολικό στο Μενίδι και το πέταξε σε ρέμα

Ο 21χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ κυριολεκτικά εμβόλισε το περιπολικό από πίσω και το εξέτρεψε της πορείας του, ρίχνοντάς το σε ένα ρέμα βάθους τριών μέτρων-Ελαφρά τραυματίες οι δύο αστυνομικοί και ο 21χρονος οδηγός του Ι.Χ. που σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του

Με το παραπάνω πλήρωσε την απόφασή του ένας νεαρός οδηγός Ι.Χ. που επέλεξε να οδηγήσει μεθυσμένος. Παραλίγο όμως την δική του απόφαση να την πληρώσουν και δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν σε περιπολία και δεν έφταιγαν σε τίποτα να βρεθούν στο νοσοκομείο…

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Μενίδι, όταν ένας 21χρονος που οδηγούσε το Ι.Χ. του υπό την επήρεια αλκοόλ, με κατεύθυνση από το κέντρο του Μενιδίου και επί της οδού Αγίου Διονυσίου, εμβόλισε με ταχύτητα ένα ομόρροπα κινούμενο περιπολικό της νέας Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, το εξέτρεψε της πορείας του αριστερά και το έριξε σε ένα ρέμα βάθους τριών μέτρων!

ADVERTISING

Από την σφοδρή πρόσκρουση τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά οι δύο αστυνομικοί, αλλά και ο μεθυσμένος νεαρός οδηγός. Οι δύο πρώτοι, με την συνδρομή και της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους, μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και ο υπαίτιος του τροχαίου ατυχήματος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεννηματά».

Καθώς χρειάστηκε και εκείνος να μεταφερθεί σε νοσοκομείο δεν συνελήφθη επί τόπου, αλλά σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του από την Τροχαία Νέας Ιωνίας που έχει αναλάβει και την προανάκριση για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος.

SHARE:

24Media Network