Μια προσφορά από τη μικρή Χαρά που "έφυγε" από τον Η1Ν1

Μια προσφορά από τη μικρή Χαρά που "έφυγε" από τον Η1Ν1

Την ερχόμενη Κυριακή, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας θα βρεθούν στα Ν. Αλάτσατα για να τιμήσουν τη μνήμη της 6χρονης, στο 40ήμερο μνημόσυνο. Εκεί θα ανοίξει ένας κουμπαράς.

Μια προσφορά μέσα από την τραγική απώλεια για την οικογένειά τους, αποφάσισαν να κάνουν οι γονείς της μικρής Χαράς Σάββα, η οποία δεν είναι πια εδώ.

40 ημέρες μετά το χαμό της, με τις μνήμες να είναι ακόμη νωπές, οι γονείς του μικρού κοριτσιού που "έφυγε" από τον ιό Η1Ν1 αποφασίζουν να στηρίξουν τη Μονάδα όπου το κοριτσάκι τους μαζί με τους θεράποντες γιατρούς έδωσε την τελευταία του μάχη, τη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

ADVERTISING

Την ερχόμενη Κυριακή, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας θα βρεθούν στα Ν. Αλάτσατα για να τιμήσουν τη μνήμη της 6χρονης, στο 40ήμερο μνημόσυνο. Εκεί θα ανοίξει ένας κουμπαράς, όπου ο καθένας θα συνεισφέρει με όποιο ποσό επιθυμεί, ενώ τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δωρηθούν στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, σε μία προσπάθεια της οικογένειας να στηρίξει το σημαντικό έργο που επιτελείται για παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Άλλωστε επιθυμία της οικογένειας, από την πρώτη στιγμή, ήταν να προσφέρει. Αρχική σκέψη ήταν να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων όμως η κατάσταση της 6χρονης δεν το επέτρεψε.

Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι εξέπνευσε από σηπτικό σοκ, λίγες ώρες μετά την εισαγωγή της στο ΠΑΓΝΗ με υψηλό πυρετό στις 5 Φεβρουαρίου.

Πηγή: 

Creatlive

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γρίπη
SHARE:

24Media Network