Μήνυση 16χρονης εναντίον παίκτη reality για σεξουαλική παρενόχληση

Μήνυση 16χρονης εναντίον παίκτη reality για σεξουαλική παρενόχληση
Σεξουαλική παρενόχληση iStock

Μήνυση για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας με ασελγείς πράξεις υπέβαλε 16χρονη εναντίον νυν παίκτη reality. Όσα δηλώνει η δικηγόρος της ανήλικης.

Στα χέρια της Εισαγγελίας προς αξιολόγηση βρίσκεται η υπόθεση για σεξουαλική παρενόχληση μιας ανήλικης μαθήτριας, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος παίκτη reality, μια 16χρονη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω άνδρας συμμετέχει την τρέχουσα περίοδο σε ριάλιτι, το οποίο προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση.

Όλα συνέβησαν στις αρχές Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, όταν η 16χρονη κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της έπειτα από έξοδο και τη στιγμή που διέσχιζε μια πλατεία, ο άνδρας την τράβηξε από την κουκούλα και ακινητοποιώντας την, τη θώπευσε, ενώ δεν δίστασε μάλιστα να της προτείνει να τον ακολουθήσει στο σπίτι του προκειμένου να της κάνει μασάζ.

Η 16χρονη κατάφερε να διαφύγει και την επόμενη ημέρα μαζί με τον πατέρα της, υπέβαλε μήνυση εναντίον του για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας με ασελγείς πράξεις.

Αρνείται τις κατηγορίες

Ο καταγγελλόμενος κλήθηκε τηλεφωνικά να παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα, όπου εκεί αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του.

Η δικηγόρος της κοπέλας, Μαρία Γαλλιού μιλώντας στον Alpha, ανέφερε πως “ο θύτης προέβη σε θωπείες στους μηρούς, κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων της ανήλικης παθούσας, τότε ηλικίας 16 ετών καθώς και θωπείες στους γλουτούς της. Οι χειρονομίες αυτές συνοδεύτηκαν και με προτάσεις που αφορούσαν στην τέλεση ασελγών πράξεων, καθώς της ζήτησε να τη συνοδεύσει και να τον συντροφεύσει στην οικία του. Όταν η παθούσα αρνήθηκε επανειλημμένως να αποδεχθεί την πρόταση, το συμβάν έληξε. Πρέπει να επισημάνουμε ότι όλα αυτά συνέβησαν σε δημόσιο χώρο και τις πρώτες πρωινές ώρες. Η ανήλικη έτρεξε αμέσως στο σπίτι της και το πρωί διηγήθηκε στους γονείς της ακριβώς το περιστατικό και κατήγγειλε αμέσως το συμβάν”.

Πρόσθεσε στη συνέχεια πως ο μηνυόμενος κατέθεσε τη δική του εκδοχή και ακόμη δεν έχει ασκηθεί εις βάρος ποινική δίωξη, σχολιάζοντας πως το γεγονός ότι συμμετέχει σε reality, μετά το συμβάν, είναι ζήτημα του δικού του αξιακού κώδικα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version