Μήνυση – σοκ: “Πασίγνωστος πρωταγωνιστής με βίασε στο σπίτι του”

Μήνυση – σοκ: “Πασίγνωστος πρωταγωνιστής με βίασε στο σπίτι του”
Αναμένεται προσωρινή αναστολή λειτουργίας των Δικαστηρίων,λόγω εκττάκτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊου, Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Ο 22χρονος τότε άνδρας, που φοιτούσε στο Εθνικό Θέατρο, ήταν μαθητής του πολύ γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, τον οποίο μήνυσε για βιασμό.

Μήνυση-καταπέλτης κατατέθηκε την Πέμπτη (11/02), στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος πολύ γνωστού και προβεβλημένου ηθοποιού ο οποίος καταγγέλλεται ότι βίασε 22χρονο άνδρα στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας.

Πρόκειται για την δεύτερη μήνυση η οποία κατατίθεται στην εισαγγελία, με την πρώτη να αφορά τις ασελγείς πράξεις πολύ γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού σε βάρος ενός 15χρονου αγοριού. Σε αντίθεση με την προηγούμενη μήνυση η συγκεκριμένη πράξη φέρεται να μην είναι παραγεγραμμένη!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eReportaz η συγκεκριμένη μήνυση στρέφεται κατά ενός πολύ γνωστού ηθοποιού, που το 2006 φοιτούσε στο Εθνικό Θέατρο, όντας μαθητής του πολύ γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη. Το 2006 λοιπόν ο συγκεκριμένος “κύριος” ο οποίος έχει προβληθεί ιδιαίτερα μέσω πρωταγωνιστικών ρόλων που έχει “απολαύσει” στο θέατρο αλλά και την τηλεόραση φέρεται να γνωρίστηκε με το θύμα του το οποίο, όμως, δεν είχε καμία σχέση με τον χώρο του θεάματος.

“Έλα στο σπίτι μου”

Η συνάντηση των δύο ανδρών, σύμφωνα με αυτά που αναφέρονται στη μήνυση, πραγματοποιήθηκε σε μπαρ στο κέντρο της Αθήνας. Ο εν λόγω πρωταγωνιστής φέρεται να προσκάλεσε στο σπίτι του, πέριξ της Ομονοίας, το “θύμα” για να πιουν ένα ποτό. Εκεί συνέβησαν τα χειρότερα όπως τουλάχιστον τα “εξομολογείται” στο δικόγραφο το οποίο βρίσκεται πλέον στη διάθεση της εισαγγελίας, όπως αναφέρει το eReportaz.

“Με το που μπήκαμε σπίτι του, άρχισε να επιδεικνύει μια επιθετική συμπεριφορά. Μου επιτέθηκε σεξουαλικά! Με χτύπησε στο πρόσωπο, με κράτησε από τον λαιμό και άρχισε να ασελγεί επάνω μου”, αναφέρει στη μήνυσή του το θύμα το οποίο, όπως λέει, δεν μπορούσε, να αντισταθεί.

Το τηλέφωνο

Από την μήνυση προκύπτει ότι ο πασίγνωστος ηθοποιός ολοκλήρωσε την σεξουαλική παρενόχληση στο 22χρονο, τότε, θύμα, έως ότου χτύπησε το κινητό του τηλέφωνο! Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής φέρεται να βρισκόταν πολύ γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός στον οποίο, σύμφωνα με τη μήνυση, είπε “Έλα εδώ, τον έχω κάτω!”, αναφέρει το eReportaz. Με αφορμή το συγκεκριμένο τηλεφώνημα το θύμα του βιασμού φέρεται να βρήκε την ευκαιρία να “αποδράσει” από το σπίτι-κολαστήριο, με τις θύμησες να επανέρχονται 16 χρόνια μετά μέσω της μήνυσης που κατέθεσε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα