Σάντρα Βουτσά: Η μητέρα μου “έφυγε” χωρίς να πονάει – Το Σάββατο κηδεύεται η Έρρικα Μπρόγιερ

Σάντρα Βουτσά: Η μητέρα μου “έφυγε” χωρίς να πονάει – Το Σάββατο κηδεύεται η Έρρικα Μπρόγιερ
Έρρικα Μπρόγιερ

Φτωχότερος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος ύστερα από τον θάνατο της Έρρικα Μπρόγιερ. Το Σάββατο η κηδεία της λαμπρής ηθοποιού.

Η λαμπερή ζωή της “τσαχπίνας” του ελληνικού κινηματογράφου, Έρρικα Μπρόγιερ, “έληξε” όπως έγινε γνωστό τα ξημερώματα της Κυριακής και ο καλλιτεχνικός κόσμος είναι φτωχότερος.

Η κόρη της μίλησε για τον θάνατο της μητέρας της τονίζοντας ότι αυτό που την παρηγορεί είναι πως έφυγε από τη ζωή χωρίς να πονάει. “Αυτό που θυμάμαι από τη μητέρα μου πάρα πολύ έντονα ως παιδί είναι ότι ήμασταν συνέχεια μαζί. Αυτό που με παρηγορεί είναι ότι δεν πόνεσε καθόλου, οι τελευταίες της μέρες, που βέβαια δεν ξέραμε ότι είναι τελευταίες, ήταν με πολύ γέλιο”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Σάντρα Βουτσά.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην παράσταση “Η Παριζιάνα” και οι συνάδελφοι της, αλλά και ο καλλιτεχνικός κόσμος εν γένει αδυνατούν να το πιστέψουν. Παράλληλα ο ηθοποιός και πρώτος της έρωτας, Κώστας Βουτσάς, πληροφορήθηκε για το θάνατό της μέσω των δημοσιογράφων, έχοντας μείνει άναυδος.

“Αποχαιρετώντας” την Έρρικα

Ο Κώστας Μαρτάκης ανέβασε σχετικά αποσπάσματα στα Instastories γράφοντας: “Χθες ράγισε τις καρδιές μας. Από σήμερα πίνεις καφέ με την αγαπημένη σου Ρένα”.

Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στο κοιμητήριο Ζωγράφου. Η κόρη της, Σάντρα Βουτσά, παρακαλεί αντί για στέφανα να δοθούν χρήματα στο σπίτι του ηθοποιού ή στο ΤΑΣΕΗ (Ταμείο αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα