Μητροπολίτης Ηλείας: “Μου είπε ο Χριστός να πω στον Μητσοτάκη να φτιάξει τον δρόμο Πάτρας-Πύργου”

Μητροπολίτης Ηλείας: “Μου είπε ο Χριστός να πω στον Μητσοτάκη να φτιάξει τον δρόμο Πάτρας-Πύργου”

Η αποκάλυψη του "θαύματος" έγινε κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου στο Βουπράσιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση της κυβέρνησης να ακυρώσει τις έτοιμες εργολαβίες για την κατασκευή του δρόμου.

Ο Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός, έκανε δηλώσεις στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δημιουργία του νέου δρόμου Πατρών-Πύργου, έτσι ώστε να σταματήσει να υπάρχει η καρμανιόλα που έχει στοιχίσει τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Σε δηλώσεις του ανέφερε μάλιστα που του εμφανίστηκε ο Χριστός κατά την προσευχή του, ο οποίος του έδωσε εντολή να μιλήσει με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την επίσπευση του έργου.

“Στο μικρό εκκλησάκι που έχουμε στη μητρόπολη προσευχήθηκα σήμερα το πρωί. Άκουσα τον Χριστό για πρώτη φορά να μου λέει : Γερμανέ στείλε μήνυμα στον πρωθυπουργό να δώσει εντολή στον υπουργό του να αρχίσει ο δρόμος Πάτρα – Πύργος – Ολυμπία – Τσακώνα”.

Δείτε τη δήλωση στο βίντεο, από το 3:17 και μετά:

Αφορμή για τη διαμαρτυρία αποτέλεσε το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην εθνική στο ύψος της Νέας Μανωλάδας, κατά το οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version