Μητροπολίτης Μαντινείας: Ανώμαλοι και άρρωστοι οι ομοφυλόφιλοι. Προσεύχομαι να τους συγχωρήσει ο Θεός

Μητροπολίτης Μαντινείας: Ανώμαλοι και άρρωστοι οι ομοφυλόφιλοι. Προσεύχομαι να τους συγχωρήσει ο Θεός
COPYRIGHT, 2010

Σχολιάζοντας την υπερψήφιση του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος είπε πως "οι ομοφυλόφιλοι είναι άνθρωποι της ανωμαλίας και αυτή καταδικάζεται από τη ζωή και την κοινωνία" (Vid)

Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος αναφερθείς στην την υπερψήφιση του συμφώνου συμβίωσης, τόνισε ότι λυπάται αυτούς που ψήφισαν, ενώ θα μπορούσαν να διευκολύνουν αυτούς τους ανθρώπους με άλλο τρόπο.

Η Εκκλησία ακολουθεί τον νόμο του Θεού και την κατάσταση της φύσεως, είπε, ενώ ο καθένας που έχει το κουσούρι του δεν μπορεί να το εμφανίζει δημόσια και να μην ντρέπεται.

«Είναι άνθρωποι της ανωμαλίας και αυτή καταδικάζεται από τη ζωή και την κοινωνία. Τους λυπάμαι, προσεύχομαι να τους συγχωρήσει ο Θεός, να μετανοήσουν, να αλλάξουν τακτική και να γίνουν τίμια μέλη της κοινωνίας μας», είπε.

Ο Μητροπολίτης  χαρακτήρισε αυτούς τους ανθρώπους «άρρωστους», έχοντας πάθος, και δήλωσε ότι θα πρέπει να θεραπεύσουν την αρρώστια τους.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν η Εκκλησία έχει τέτοια άτομα στους κόλπους της, είπε ότι δεν ξέρει αλλά, αν υπάρχουν, πρέπει να τους απομακρύνουν.

πηγή: arcadiaportal

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα