Γιάννης Πουλόπουλος: “Βρήκα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό πολύ αργά λόγω πένθους”

Γιάννης Πουλόπουλος: “Βρήκα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό πολύ αργά λόγω πένθους”
Γιάννης Πουλόπουλος ant1 - glomex

Η εξομολόγηση του Γιάννη Πουλόπουλου για το coming out του ως γκέι και το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο “The 2night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Τρίτης, όπου μίλησε για τους λόγους που αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του.

«Έχω κάνει σύμφωνο συμβίωσης και πρέπει να ήμουν το νούμερο 2 στην Ελλάδα. Το έκανα το 2016, πολύ συνειδητά. Το κράτησα για εμένα και για τον άνθρωπό μου, γιατί δεν ήθελα τέτοιου τύπου δημοσιότητα και ήμουν και σε μια εκπομπή στην οποία δεν μιλούσα για την προσωπική μου ζωή.

Ο λόγος που αποφάσισα να μιλήσω τώρα πιο ανοιχτά για την προσωπική μου ζωή, είναι επειδή αργά ή γρήγορα θα ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος της τηλεόρασης. Θα ήθελα το αποτύπωμά μου να μην είναι μόνο η Eurovision που την αγαπώ και την υπηρετώ τόσα χρόνια, αλλά να δώσω ένα boost σε νέα παιδιά που μπερδεύτηκαν πολύ. Βρήκα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό πολύ αργά. Υπάρχει λόγος για αυτό» είπε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Υπήρχε ένα πένθος στην οικογένεια πολύ μεγάλο κι έχασα τον αδερφό μου σε ηλικία 20 χρονών. Ήμουν ένα παιδί που ήταν μονίμως μέσα στα βιβλία, δεν είχε παρέες και δεν έπαιζε. Μετά ταλαιπωρήθηκα από τον ίδιο μου τον εαυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να μιλώ πια για τον άνθρωπό μου» τόνισε.

«Όπως ο Μπισμπίκης μπορεί να μιλά για την Βανδή και τους θαυμάζουμε και τους χειροκροτούμε, έτσι θέλω κι εγώ επειδή έχω 14 χρόνια σχέση να μπορώ να μιλώ για τον άνθρωπό μου δημόσια και να μην γίνεται αυτό είδηση» συμπλήρωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα