Θρίλερ με νεκρό άντρα εντός του διαμερίσματός του στο Μοσχάτο

Θρίλερ με νεκρό άντρα εντός του διαμερίσματός του στο Μοσχάτο
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Εντός της οικίας ακούγονταν φωνές και φασαρία και όταν έφτασε η Αστυνομία βρήκε μέσα στο διαμέρισμα νεκρό τον ιδιοκτήτη. Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ στο Μοσχάτο με τον θάνατο ενός 50χρονου άντρα. Απογευματινές ώρες σήμερα, εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του, επί της οδού Άνδρου.

Συγκεκριμένα, ένας περίοικος άκουγε φωνές και φασαρία και κάλεσε την Άμεση Δράση. Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, μετέβησαν σε διαμέρισμα 2ου ορόφου και τους άνοιξε μία 50χρονη γυναίκα.

Εντός του διαμερίσματος εντοπίστηκε ένας 50χρονος άντρας απαγχονισμένος με αυτοσχέδιο βρόγχο από ζώνη, περασμένη σε μονόζυγο.

Για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα και προανάκριση από την Ασφάλεια Πειραιά. Φαίνεται πως η γυναίκα που βρέθηκε στο σημείο ήταν γνωστή του και εξετάζεται αν πρόκειται για αυτοχειρία ή για τυχόν εγκληματική ενέργεια, με την γυναίκα να έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια για κατάθεση.

Η ίδια ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, πως το θύμα της έχει προκαλέσει μεγάλη οικονομική ζημιά μέσω μίας ασφάλειας που είχε κάνει σε αυτόν, πως της χρωστούσε πολλά χρήματα και πως πήγε στο σπίτι του για να ζητήσει τον λόγο.

Εκεί τσακώθηκαν πολύ έντονα όπως παραδέχτηκε και κάποια στιγμή όπως ισχυρίστηκε, εκείνος μπήκε στο δωμάτιό του και κρεμάστηκε πιθανόν από τύψεις για την οικονομική της καταστροφή, χωρίς εκείνη να προλάβει ή να μπορέσει να τον βοηθήσει όπως είπε στους αστυνομικούς.

Στην Ασφάλεια έχουν προσέλθει και τα δύο ενήλικα παιδιά της γυναίκας αυτής για να καταθέσουν όσα γνωρίζουν και βεβαίως εξετάζεται η υπόθεση επί τους παρόντος με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, καθώς μένει να απαντηθεί αν ήταν παρών και τυχόν τρίτο άτομο, αν γενικά υπάρχουν άλλοθι και αν οι ισχυρισμοί αυτοί μπορούν να διασταυρωθούν και να επιβεβαιωθούν ή όχι από τα ευρήματα των Εγκληματολογικών στον χώρο.

Σε κάθε περίπτωση η εξέταση της 50χρονης και όσων κληθούν αναμένεται να είναι ολονύχτια μέχρι να καταλήξουν σε απαντήσεις οι Αρχές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα