Μπιλζέριαν: Οι πρώτες εικόνες του Έλληνα σωματοφύλακά του μέσα από το νοσοκομείο – Κινείται με δυσκολία

Μπιλζέριαν: Οι πρώτες εικόνες του Έλληνα σωματοφύλακά του μέσα από το νοσοκομείο – Κινείται με δυσκολία
Ο Νίκος Αραβαντινός μετά την επίθεση που δέχτηκε στη Μύκονο Glomex

Σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών νοσηλεύεται ο Νίκος Αραβαντινός μετά τον ξυλοδαρμό του από παρέα 15 Γαλλοαλγερινών πριν λίγες ημέρες στη Μύκονο.

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται, σε σταθερή κατάσταση πλέον, ο Νίκος Αραβαντινός, ο Έλληνας σωματοφύλακας του “βασιλιά του Instagram”, Dan Bilzerian, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια πριν μερικές ημέρες στη Μύκονο, από παρέα 15 Γαλλοαλγερινών.

Όπως δείχνουν τα πλάνα που προβλήθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Mega, ο Νίκος Αραβαντινός, φαίνεται να προσπαθεί με δυσκολία να γυρίσει πλευρό αλλά και να σηκωθεί από το κρεβάτι του νοσοκομείου για να κάνει λίγα βήματα.

«Ήταν άνανδρο να είναι τόσα άτομα εναντίον μου και εγώ να είμαι μόνος μου. Να είναι καλά όσοι άνθρωποι ενδιαφέρθηκαν για μένα, αυτό θέλω μόνο. Ξεπέρασα τον κίνδυνο μου είπαν οι γιατροί και όλα τα άλλα θα έρθουν» ακούγεται να λέει ο Νίκος Αραβαντινός, φανερά ωστόσο ανήμπορος και εξαντλημένος.

Ο δικηγόρος του Νίκου Αραβαντινού, Χρήστος Μαυρομάτης, ανέφερε χαρακτηριστικά πως “δέχθηκε εντελώς απρόκλητα και αναίτια επίθεση από πολυπληθή ομάδα ατόμων, οι οποίοι εκ των μέσων που χρησιμοποίησαν για την επίθεση αυτή και εκ των σημείων που επέλεξαν να πλήξουν τον κύριο Αραβαντινό, όλα αυτά δείχνουν σκοπούς οι οποίοι είχαν να κάνουν με τη ζωή του εντολέα μου». Και πρόσθεσε: «Του έχουν προκαλέσει και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αιματώματα δηλαδή εντός της κεφαλής αλλά και κατάγματα του κρανίου».

Ο σωματοφύλακας νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, ενώ την επόμενη Πέμπτη πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση λόγω τραυμάτων γενικής φύσεως που αφορούν τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα