Μύκονος: Ο Έλληνας σωματοφύλακας του Dan Bilzerian ξυλοκοπήθηκε άγρια από 15 άτομα

Μύκονος: Ο Έλληνας σωματοφύλακας του Dan Bilzerian ξυλοκοπήθηκε άγρια από 15 άτομα
Ο Dan Bilzerian

Άγρια συμπλοκή στο νησί των Ανέμων με θύμα τον σωματοφύλακα του "βασιλιά του Instagram", Dan Bilzerian.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο Έλληνας σωματοφύλακας του “βασιλιά του Instagram”, Dan Bilzerian, Νίκος Αραβαντινός, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές του στο νησί της Μυκόνου.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το επεισόδιο σημειώθηκε κοντά σε κοσμοπολίτικη παραλία του νησιού, όταν ο σωματοφύλακας κλήθηκε από τους ανθρώπους του ξενοδοχείου να επέμβει, καθώς μια παρέα 15 Γαλλοαλγερινών, που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, άρχισε να παρεκτρέπεται και να δημιουργεί προβλήματα.

Ο σωματοφύλακας προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, όμως εκείνοι άρχισαν να του επιτίθενται πετώντας του ό, τι έβρισκαν μπροστά τους από μπουκάλια και ποτήρια μέχρι αιχμηρά αντικείμενα, ενώ κάποια στιγμή τον περικύκλωσαν και άρχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές. Ο νεαρός σωριάστηκε αιμόφυρτος και λιπόθυμος στο έδαφος και οι άνθρωποι του ξενοδοχείου κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία και το Κέντρο Υγείας του νησιού.

Από τα 15 άτομα που συμμετείχαν στην άγρια συμπλοκή, συνελήφθησαν τα δυο ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι. Το ασθενοφόρο μετέφερε τον σωματοφύλακα στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου και νοσηλεύεται με σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και αναμένεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα