Μπιμπίλας σε Λιγνάδη: Εμάς τους “μέτριους”, μάς είχαν για συνεργάτες σπουδαίοι θεατράνθρωποι

Μπιμπίλας σε Λιγνάδη: Εμάς τους “μέτριους”, μάς είχαν για συνεργάτες σπουδαίοι θεατράνθρωποι
Ο πρόεδρος του Σωματείου των Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας μετά την κατάθεσή του στον Εισαγγελέα για την υπόθεση Δ. Λιγνάδη Eurokinissi

Η απάντηση του προέδρου του ΣΕΗ Σπ. Μπιμπίλα στον Δ. Λιγνάδη για τα περί "μέτριου ηθοποιού", που ανέφερε στο υπόμνημά του.

Απάντηση στον Δημήτρη Λιγνάδη έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά τα όσα τού καταλόγισε στο υπόμνημά του ο πρώτος, απολογούμενος για την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή που του αποδίδεται.

Ο κατηγορούμενος ηθοποιός και σκηνοθέτης χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΣΕΗ “μέτριο ηθοποιό”, έκανε λόγο για χρόνια εχθρότητα μεταξύ τους, υποστηρίζοντας ότι τα πρόσωπα του Σωματείου τον φθονούν.

“Το πανταχόθεν βαλλομενο Σωματείο μας των ηθοποιών δυναμώνει…Έχουμε νέες εγγραφές με αμείωτο ρυθμο.Αυτο μας τιμά και μας χαροποιει εμάς τους “μέτριους”, που μας είχαν για συνεργάτες σπουδαίοι θεατράνθρωποι όπως ο Ζυλ Ντασσεν,Μάνος Χατζιδάκις, Γιώργος Μιχαηλίδης,Γιάννης Κακλεας,Γιώργος Μεσσάλας,Κοραής Δαματης,Πέτρος Ζουλιας,Ελένη Μαβιλη, Νίκος Ζερβός,Νίκος Κούνδουρος,Γιώργος Χαραλαμπίδης,ΓιωργοςΠανουσοπουλος,Τωνια Μαρκετακη,Νίκος Νικολαιδης, Λίλυ Μελεμε,Κώστας Χαραλάμπους,Άννα Χατζησοφιά,Κάρολος Ζωναράς,Κώστας Λυχναράς,Βασίλης Πλατάκης,Μάριος Ρετσιλας και τόσοι αλλοι…..Η άνοιξη θα ξαναρθει….” έγραψε στη σελίδα του στο facebook, ο Σπ. Μπιμπίλας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα