Δικηγόρος οικογένειας Γιακουμάκη: Το bullying δεν είναι ντροπή για αυτούς που το υφίστανται αλλά για εκείνους που το πράττουν

Στιγμιότυπο από τον ΗΣΑΠ Πειραιά τον Φεβρουάριο του 2015 όταν αναζητούταν ο εξαφανισμένος τότε Βαγγέλης Γιακουμάκης
Στιγμιότυπο από τον ΗΣΑΠ Πειραιά τον Φεβρουάριο του 2015 όταν αναζητούταν ο εξαφανισμένος τότε Βαγγέλης Γιακουμάκης EUROKINISSI

Να πούνε τα πράγματα με το όνομά τους καλεί όσους γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου 20χρονου.

Κάλεσμα σε όσους γνωρίζουν να μιλήσουν απηύθυνε ο δικηγόρος της οικογένειας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας.

Μιλώντας στο News 24/7 στους 88,6, μετά την πρώτη ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης βασανισμού του άτυχου 20χρονου από συμφοιτητές του στη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων, πριν εξαφανιστεί και βρεθεί εν τέλει νεκρός, ο κ. Μπούκας στέλνει μήνυμα για το bullying.

"Η δίκη είναι σε εξέλιξη, περιμένει η οικογένεια να πει καθένας αυτά που γνωρίζει, αυτά που ούτως η άλλως λένε, να τα πούνε με το όνομά τους. Καθήκον έχουν να το κανουν. Η οικογένεια Γιακουμάκη έχει ένα ιδιαίτερο προσόν. Δεν υπερβάλλει ποτέ, δεν λέει ψέμματα δεν προσθέτει απολύτως τίποτα σε σχέση με τους κατηγορούμενους, δεν προσέθεσαν απολύτως τίποτα. Υπάρχει αποδεικτικό υλικό και πρέπει καθένας να επιβεβαιώσει αυτά που ξέρει και απέναντι στον Βαγγέλη και στην πολιτεία και απέναντι στα νιάτα τους" είπε ο κ. Μπούκας.

Και πρόσθεσε: "Είναι εγκαλούμενος ο πατέρας. Αποφάσισε η ελληνική κοινωνία να δει ότι χαρισματικά άτομα δέχονται bullying, δεν είναι υγιές να στοχοποιείς ανθρωπο. Ευαισθητοποιήθηκε η κοινωνία και αποφάσισε να δράσει, η κοινωνία πρέπει να μιλάει, δεν είναι ντροπή για εκείνους που το υφίστανται αλλά για αυτούς που πράττουν".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γιακουμάκης, bullying
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συγκλονίζει ο πατέρας του Γιακουμάκη: Έχασα το παιδί μου και δεν ξέρω γιατί

Ξεκίνησε η πολύκροτη δίκη των εννέα Κρητικών για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Σαν σήμερα γράφτηκε ο τραγικός επίλογος της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο

SHARE:

24Media Network