Μπουτάρης για διαμαρτυρία μαθητών: 'Δεν είναι μπ.......ο το δημαρχείο'

Greece's PM, Alexis Tsipras, meets the mayor of Thessaloniki, Yannis Boutaris,at Maximos Mansion, in Athens, on March 28, 2017 /   ,  ,    ,     , 28  2017.
Greece's PM, Alexis Tsipras, meets the mayor of Thessaloniki, Yannis Boutaris,at Maximos Mansion, in Athens, on March 28, 2017 / , , , , 28 2017. NICK PALEOLOGOS / SOOC

Εκτός εαυτού ο Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή διαμαρτυρία μαθητών και καθηγητών εντός του δημαρχείου (Vid)

Ένταση επικράτησε στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας γονέων και μαθητών του 12ου δημοτικού σχολείου.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης εμφανώς εκνευρισμένος από τον τρόπο που γονείς και παιδιά μπήκαν στο δημαρχείο φωνάζοντας συνθήματα, απευθυνόμενους στην αντιπροσωπεία γονέων που θα συναντούσε είπε ότι αν δεν βγουν τα παιδιά έξω συζήτηση δεν γίνεται λέγοντας χαρακτηριστικά τη φράση "έκαναν το δημαρχείο μπουρ...λο". Οι γονείς έβγαλαν τα παιδιά στο προαύλιο του δημαρχείου και κατόπιν ο δήμαρχος άκουσε τα αιτήματά τους.

Την ώρα μάλιστα της συζήτησης παρενέβη ο αντιδήμαρχος κ. Φωτίου για το θέμα, με γονιό να τον διακόπτει λέγοντας του: "Εσύ δεν έχεις παιδιά άρα δεν ξέρεις" εξαγριώνοντας ακόμη περισσότερο το δήμαρχο ο οποίος σε δηλώσεις του χαρακτήρισε την επίθεση του γονέα προς τον κ. Φωτίου ρατσιστική.

Ο Γιάννης Μπουτάρης δήλωσε ότι η απόφαση για το λουκέτο του σχολείου δεν αλλάζει καθώς εμπιστεύεται τις εκθέσεις των αρμοδίων υπηρεσιών του δήμου που το κρίνουν ως ακατάλληλο.

Οι μαθητές και οι γονείς του 12ου δημοτικού σχολείου ζητάνε να μην μεταφερθούν σε άλλη σχολική μονάδα, μετά από απόφαση του δήμου ότι το κτίριο είναι ακατάλληλο.

Πηγή: seleo.gr

Φωτό: sooc.gr

SHARE:

24Media Network