Μύκονος: “Αστυνομικοί ξυλοκόπησαν δυο νεαρούς” καταγγέλλει ο δήμαρχος

Μύκονος: “Αστυνομικοί ξυλοκόπησαν δυο νεαρούς” καταγγέλλει ο δήμαρχος

Τα όσα αναφέρει ο δήμαρχος Μυκόνου Κώστας Κουκάς στον News 24/7 στους 88.6 είναι συγκλονιστικά. “Είναι ασύλληπτο οι άνθρωποι που ήρθαν να μας προστατέψουν να δέρνουν τα παιδιά” σημειώνει μεταξύ άλλων.

Για τον σοβαρό ξυλοδαρμό δυο ατόμων, 23 και 29 ετών αντίστοιχα, αναφέρθηκε μιλώντας στον News 24/7 στους 88.6 και στην εκπομπή του Γιώργου Βούλγαρη ο δήμαρχος Μυκόνου Κώστας Κουκάς. Όπως σημείωσε “ομάδα τεσσάρων ή έξι αστυνομικών, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ξυλοκόπησαν δυο νεαρά άτομα, εκ των οποίων ο ένας θα χειρουργηθεί άμεσα. Οι δυο πλευρές ισχυρίζονται η κάθε μια την δική της ιστορία και έχουν υποβληθεί μηνύσεις. Έχω ήδη μιλήσει με την υπουργό και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ προκειμένου να δοθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι” συμπλήρωσε ο δήμαρχος υπογραμμίζοντας: “Μας εξοργίζει το γεγονός ότι οι άνθρωποι που ήρθαν να μας προστατεύσουν, να κατηγορούνται ότι δέρνουν τα ντόπια παιδιά. Για όποιο λόγο και αν έγινε”.

Ενημερώθηκαν Όλγα Γεροβασίλη και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με τον κ. Κουκά ο ένας εκ των θυμάτων είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και ζητά ενώ ενημέρωσε την υπουργό και τον αρζηγό της ΕΛΑΣ ότι “περιμέναμε μεγαλύτερη εγκράτεια από όσους υπηρετούν στην ελληνική αστυνομία”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα