Natalie Christopher: Το μήνυμα του Κύπριου συντρόφου της 35χρονης

Natalie Christopher: Το μήνυμα του Κύπριου συντρόφου της 35χρονης

Η εξαφάνιση της 35χρονης αστροφυσικού στην Ικαρία έληξε με το χειρότερο σενάριο. Βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα κοντά στο ξενοδοχείο όπου έμενε. Το "ευχαριστώ" του συντετριμμένου Κύπριου συντρόφου της προς όσους συνέβαλαν στον εντοπισμό της.

Συντετριμμένος ο Κύπριος σύντροφος της 35χρονης αστροφυσικού που εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Τετάρτης σε χαράδρα στην Ικαρία, και ο οποίος ήταν εκείνος που είχε δηλώσει την εξαφάνισή της το μεσημέρι της Δευτέρας, έστειλε το μήνυμά του προς τις Αρχές και προς όλους όσοι βοήθησαν στον εντοπισμό της Natalie Christopher.

Ο διασώστης Βαγγέλης Κριαράς, με ανάρτησή του στο facebook, δημοσίευσε το μήνυμα του 38χρονου Κύπριου, ο οποίος είναι ακόμη σοκαρισμένος από τον θάνατο της αγαπημένης του.

«Να πεις σε όλους τους λεβέντες που βοήθησαν ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πολιτική προστασία, εθελοντές πυροσβέστες… ευχαριστώ» έγραφε το μήνυμα.

Facebook

“Έτρεχε με τους πυροσβέστες σαν τρελός”

Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου σε δηλώσεις του για τον σύντροφό της Νάταλι, είχε αναφέρει ότι «Το παιδί χθες έτρεχε με τους πυροσβέστες σαν τρελός. Πανικοβλημένος, ανησυχούσε, έως έκλαιγε ο άνθρωπος. Μου είπε “για όνομα του Θεού ολόκληρη επιχείρηση, με ελικόπτερα, θερμικές κάμερες και δεν μπορεί να βρεθεί ακόμα αυτή η κοπέλα; Άνοιξε η γη και την κατάπιε;”».

Το τέλος της Νάταλι

Το θρίλερ της εξαφάνισης της 35χρονης αστροφυσικού έληξε με τον χειρότερο τρόπο, αφού η Natalie εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης νεκρή σε χαράδρα στην Ικαρία, από εθελοντή πυροσβέστη. Η γυναίκα ήταν καταπλακωμένη από βράχο στο βάθος μιας χαράδρας 20 μέτρων σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το δωμάτιο που διέμενε με τον Κύπριο σύντροφό της στη θέση Έξω Φάρος της περιοχής Κεραμέ στον Άγιο Κήρυκο.

Μέχρι να βρεθεί η σωρός της άτυχης γυναίκας οι Αρχές ερευνούσαν όλα τα πιθανά σενάρια καθώς οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στα σεντόνια του κρεβατιού τους, αλλά και οι μαρτυρίες για φωνές που ακούγονταν στο δωμάτιο τη νύχτα πριν την εξαφάνιση είχαν θολώσει το τοπίο. Ένα ακόμη ζήτημα που είχε προκύψει ήταν και η λειτουργία του κινητού της τηλεφώνου, που ενώ ήταν απενεργοποιημένο ενεργοποιήθηκε εκ νέου την Τρίτη, ωστόσο το σήμα προερχόταν από τους Φούρνους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα