Νέα φωτιά στο Άργος – Καλύτερη εικόνα σε Χιλιομόδι και Πήλιο

Νέα φωτιά στο Άργος – Καλύτερη εικόνα σε Χιλιομόδι και Πήλιο
Επιχείρηση κατάσωβεσης φωτιάς - Φωτό αρχείου Eurokinissi

Η νέα φωτιά έχει ξεσπάσει κοντά στην κορυφή του Μεσοβουνίου, του Δήμου Άργους Μυκηνών Αργολίδας, μακριά από οικισμούς.

Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει αυτή την φορά σε δασική έκταση, σε εξαιρετικά δύσβατο και ορεινό σημείο, κοντά στην κορυφή στο Μεσοβούνι, του Δήμου Άργους Μυκηνών Αργολίδας, μακριά από οικισμούς. Κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 21 άντρες της Πυροσβεστικής με 7 οχήματα και ένα ελικόπτερο.

Την ίδια ώρα καλύτερη εικόνα εμφανίζει το πύρινο μέτωπο στο Χιλιομόδι Κορινθίας που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι, σε δασική έκταση, σε δύσβατο σημείο και συγκεκριμένα σε χαράδρα με πεύκα και πουρνάρια.

Στο σημείο επιχειρούν 16 άντρες της Πυροσβεστικής με 8 οχήματα και δύο αεροσκάφη. Το πύρινο μέτωπο απέχει αρκετά από οικισμούς και είναι ανάμεσα σε εκτάσεις με ελαιώνες και αμπελώνες.

Κάπως καλύτερη εικόνα εμφανίζει πλέον όμως και η φωτιά που έχει ξεσπάσει από νωρίτερα το μεσημέρι, σε πυκνή δασική έκταση στην Τ.Κ. Λύρη του δήμου Νοτίου Πηλίου Μαγνησίας.

Το πύρινο μέτωπο απέχει από οικισμούς αρκετά, όμως είναι σε εξαιρετικά ορεινό, δύσβατο και δυσπρόσιτο σημείο, που δυσκολεύει πολύ το έργο της Πυροσβεστικής. Παραμένουν και επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 2 αεροσκάφη.

Με εντολή του Αρχηγού ΠΣ Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, Κλιμάκια Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού έχουν μεταβεί στο Χιλιομόδι Κορινθίας και στο Πήλιο Μαγνησίας, για την διερεύνηση των αιτιών των δασικών πυρκαγιών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα