Νέα Σμύρνη: Επέστρεψε στη δομή η 14χρονη – Κρίσιμη κατάθεση στις Αρχές

Νέα Σμύρνη: Επέστρεψε στη δομή η 14χρονη – Κρίσιμη κατάθεση στις Αρχές
iSTOCK

Στη δομή της Νέας Σμύρνης επέστρεψε η 14χρονη μαθήτρια που φέρεται να κακοποιούνταν σεξουαλικά από τρία άτομα και καταθέτει στην ΕΛΑΣ για την υπόθεση μαστροπείας.

Επέστρεψε στη δομή της Νέας Σμύρνης η 14χρονη που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Αναμένεται να μιλήσει στις αρχές για την υπόθεση μαστροπείας σε βάρος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανήλικο κορίτσι αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες ώρες στις αρχές παρουσία παιδοψυχολόγου. Επίσης, οι Αρχές έχουν δώσει εντολή για διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σημειώνεται πως για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τρεις άνδρες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες, ενώ αναζητείται ακόμη ένας.

Εις βάρος των τριών ανδρών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, κατά περίπτωση, για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία.

Οι τρεις κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν από την 31η Ανακρίτρια, που ανέλαβε την υπόθεση, προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή το μεσημέρι.

Το χρονικό της υπόθεσης

Πρόκειται για μία 14χρονη τρόφιμο δομής φιλοξενίας ανηλίκων, η οποία το έσκαγε συχνά από τη δομή και την επόμενη ημέρα επέστρεφε. Μία φίλη της που γνώριζε που πήγαινε, ενημέρωσε την κοινωνική λειτουργό και εκείνη με την σειρά της, την 16χρονη αδελφή της που επίσης φιλοξενείται στην ίδια δομή.

Η 14χρονη επέστρεψε στη δομή φιλοξενίας χθες το πρωί, Δευτέρα 20 Μαρτίου, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε και πάλι.

Συγκεκριμένα, στις 19 Μαρτίου δηλώθηκε η εξαφάνισή της και την επόμενη ημέρα επέστρεψε. Η 16χρονη αδελφή της την ρώτησε τι συμβαίνει και όταν της είπε ότι πηγαίνει να βρεθεί με κάποιους νεαρούς, της κράτησε το κινητό της τηλέφωνο για να τους παγιδεύσει και μέσω της κοινωνικής λειτουργού ενημερώθηκε η Ασφάλεια Αθηνών.

Στις 19 Μαρτίου το ραντεβού δόθηκε με τους τέσσερις νεαρούς σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο και ένας από αυτούς την βιντεοσκόπησε. Τις κλήσεις τις πραγματοποιούσε ο 29χρονος με το όνομα «Ταχίρ» που είναι Έλληνας υπήκοος όπως και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι.

Την επόμενη ημέρα στις 20 Μαρτίου, έδωσαν ξανά ραντεβού αυτή την φορά στο ΜΕΤΡΟ Αγία Μαρίνα, ο Ταχίρ και ο 25χρονος. Για να μάθει το σημείο του ραντεβού η 16χρονη αδελφή της προσποιήθηκε πως ήταν η 14χρονη στο τηλέφωνο και το σήκωσε εκείνη όταν πήρε ο Ταχίρ.

Στο ραντεβού πήγαν και οι αστυνομικοί που προχώρησαν στην σύλληψή τους, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε και ο τρίτος της παρέας και συνελήφθη. Στο σημείο όμως δεν εμφανίστηκε η 14χρονη.

Σημειώνεται πως συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη και του τέταρτου νεαρού.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα