Νέα Σμύρνη: Καταγγελία για επεξεργασία βίντεο από το Star στο “θα τους σκοτώσουμε” των αστυνομικών

Νέα Σμύρνη: Καταγγελία για επεξεργασία βίντεο από το Star στο “θα τους σκοτώσουμε” των αστυνομικών

Ο Μάριος Ραφαήλ Μπίκος, ο οποίος ανήρτησε το αποκαλυπτικό βίντεο, μιλώντας στο NEWS 24/7, επιβεβαίωσε ότι το βίντεο που προβλήθηκε στο δελτίο του Star έχει υποστεί επεξεργασία.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το βράδυ της Τετάρτης 10/3 έπαιξε βίντεο κομμένο και επεξεργασμένο από το περιστατικό με τις απειλές αστυνομικών προς διαδηλωτές στην πορεία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9/3 στη Νέα Σμύρνη.

Το εν λόγω βίντεο αναδείχτηκε μέσα στο τελευταίο 24ωρο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ στάθηκε αφορμή για “εμπάργκο” του ΚΚΕ σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, καθώς η Λιάνα Κανέλλη όταν θέλησε να αναφερθεί στο σοκαριστικό βίντεο, την έκοψαν στον αέρα και την έβαλαν να ζητήσει συγγνώμη για τη βωμολοχία που χρησιμοποίησε, μεταφέροντας τα λόγια του αστυνομικού.

“Πάμε να τους γ….ουμε” και “να τους σκοτώσουμε”, καταγράφηκε στην κάμερα. Ωστόσο, το Star, που πριν λίγες εβδομάδες είχε…. αθωώσει τον Δημήτρη Λιγνάδη, επέλεξε να βάλει υπότιτλο στο βίντεο που έγραφε “θα τον σκοτώσουνε”, ενώ έκοψε το τελευταίο μέρος από το ντοκουμέντο όπου αστυνομικοί ακούγονται ξεκάθαρα να λένε “πάμε να τους σκοτώσουμε”.

Δείτε παρακάτω το βίντεο ντοκουμέντο:

Και εδώ το μονταρισμένο βίντεο του Star:

Ο Μάριος Ραφαήλ Μπίκος, ο οποίος ανήρτησε το αποκαλυπτικό βίντεο, μιλώντας στο NEWS 24/7, επιβεβαίωσε ότι το βίντεο που προβλήθηκε στο δελτίο του Star έχει υποστεί επεξεργασία, ενώ έγραψε στο Twitter:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα