Νέα Σμύρνη: Κρατούμενος μέχρι τη Δευτέρα ο 22χρονος

Νέα Σμύρνη: Κρατούμενος μέχρι τη Δευτέρα ο 22χρονος
Ο 22χρονος στον εισαγγελέα Eurokinissi

Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα του κατηγορούμενου για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, να αφεθεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Τί είπε ο ίδιος στους δικαστές.

“Δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ στο δικαστήριο. Θέλω να τελειώσει γρήγορα αυτό και για την οικογένεια μου”. Με αυτά τα λόγια ο 22χρονος ζήτησε από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας όπου παραπέμφθηκε για το πλημμέλημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, να αποφασίσει να αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη Δευτέρα.

Ο κατηγορούμενος παρακάλεσε το δικαστήριο να μην διατάξει την κράτησή του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ωστόσο δίχως να εισακουστεί. Αφού έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής της υπεράσπισης, ζήτησε την κράτηση του 22χρονου. «Να τον δείτε με συμπάθεια. Είναι ένα παιδί 22 χρόνων. Είναι δυνατόν να βγει έξω να κάνει τα ίδια; Δεν μπορεί καν να βγει έξω. Θα τον σκοτώσουν. Υπάρχουν 2.500 ύβρεις στο Facebook» ήταν η τοποθέτηση του συνηγόρου του, Γ. Μυταλούλη.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του υποστήριξε σχετικά: «Είναι διογκωμένη η υπόθεση. Θα καταδειχτεί η πραγματική διάσταση του θέματος. Αυτή τη φορά τα σόσιαλ μίντια λειτούργησαν αρνητικά. Μιλάμε ότι έχει γίνει μια φρενίτιδα. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί από μια εξαιρετική οικογένεια».

“Το παιδί μου είναι εξαιρετικό”

Σε μία προσπάθεια να εισακουστεί το αίτημα του κατηγορούμενου, κατέθεσε στο δικαστήριο η μητέρα του.

«Είμαι κοινωνική λειτουργός και εργάζομαι με έφηβους. Το παιδί μου είναι εξαιρετικό, είναι φοιτητής, έχει τη δουλειά του, έχει την κοπέλα του, είμαι συντετριμμένη. Δεσμεύομαι να είμαι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του ο οποίος είναι φοιτητής» κατέθεσε και πρόσθεσε:

«Είμαστε συνέχεια κοντά στα παιδιά μας κι εγώ και ο άντρας μου. Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί μου θα το είχα αντιμετωπίσει. Θα εμφανιστεί σίγουρα στο δικαστήριο. Στα σόσιαλ μίντια το τι λέγεται… Του λένε να αυτοκτονήσει και ο ίδιος και ο άλλος μου ο γιος».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα