Νέα Σμύρνη: Όλα τα βίντεο με τα περιστατικά αστυνομικής βίας

Νέα Σμύρνη: Όλα τα βίντεο με τα περιστατικά αστυνομικής βίας
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ (EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Όργιο καταστολής στη Νέα Σμύρνη με αστυνομικούς να επιτίθενται σε πολίτες, δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ. Σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού κατά τη διάρκεια των επεισοδίων

Εικόνες χάους χθες Τρίτη 9/3 στη Νέα Σμύρνη, μετά την ειρηνική συγκέντρωση στην πλατεία χιλιάδων ανθρώπων όλων των ηλικιών που διαμαρτυρήθηκαν για την αστυνομική βία που το μεσημέρι της Κυριακής.

Δρόμοι της πόλης μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης με ανθρωποκυνηγητό και μάχες σώμα με σώμα μεταξύ αγνώστων και ανδρών της Αστυνομίας που συγκρούονταν για περισσότερο από δύο ώρες.

Εκτεταμένα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

Σε κεντρικούς δρόμους και στενά της πόλης επιράτησε πανικός με απίστευτες σκηνές αστυνομικής αυθαιρεσίας. Βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media, απεικονίζουν τις βίαιες επιθέσεις σε βάρος νεαρών από διάφορα σημεία των επεισοδίων, ενώ, ένα εξ αυτών δείχνει αστυνομικό να χαστουκίζει μία κοπέλα, σε περιστατικό όπου υπήρχε βίαιη απώθηση δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ.

Σε άλλο περιστατικό, μία γυναίκα ακούγεται να κάνει εκκλήσεις στους αστυνομικούς να σταματήσουν να χτυπούν νεαρούς στον δρόμο, ενώ στο 1:37 του βίντεο που θα δείτε παρακάτω, ένας αστυνομικός διακρίνεται να κρατά στο χέρι του ένα αντικείμενο που μοιάζει με όπλο.

Νέα Σμύρνη: Βίντεο από τα μπαλκόνια

Άλλο βίντεο που τράβηξε κάτοικος της περιοχής από το μπαλκόνι του, αστυνομικοί της “ΔΡΑΣΗ” φαίνονται να εισβάλουν σε κατάστημα, στο οποίο, όπως φαίνεται, φυγαδεύτηκε νεαρός. Οι αστυνομικοί τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές, ενώ ο ξυλοδαρμός του συνεχίζεται και όταν τον βγάζουν έξω από το μαγαζί, όπου τον πετούν στο έδαφος και τον χτυπούν εκ νέου.

Βίντεο που αναρτήθηκε στα social media δείχνει μια ομάδα στυνομικών να έρχει εγκλωβίσει και να χτυπά έναν νεαρό ενώ όλη η γειτονιά έχει βγει στα μπαλκόνια φωνάζοντας να τον αφήσουν.

Σε άλλο βίντεο, κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων, αστυνομικοί διακρίνονται να ρίχνουν με ορμή ένα άλλο άτομο στο έδαφος, ενώ ένας εξ αυτών τον κλωτσά με δύναμη, παρά το γεγονός ότι είναι πεσμένος στον δρόμο.

Το βίντεο με την επίθεση στον αστυνομικό

Κατα τη διάρκεια των συγκρούσεων τραυματίστηκε σοβαρά ένας αστυνομικός. Όλα έγιναν όταν άγνωστοι επιτέθηκαν σε ομάδα της “ΔΡΑΣΗ”, με έναν αστυνομικό να πέφτει από το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε και να ξυλοκοπείται, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Ο αστυνομικός έμεινε για ώρα πεσμένος στο έδαφος, έχοντας ωστόσο τις αισθήσεις του, ενώ χρειάστηκε να περάσει μισή περίπου ώρα για να βρεθεί ασθενοφόρο στο σημείο και να τον παραλάβει.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται αστυνομικοί οι οποίοι μόλις μαθαίνουν για τον τραυματισμό των συναδέλφων του κατεβαίνουν από τα δίκυκλα και φωνάζουν:”Πάμε να τους σκοτώσουμε. Πάμε να τους γ….με. Τελειώσανε. Πάμε! Θα τους σκοτώσουμε!”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα