Στο εδώλιο ο νεαρός που παρενόχλησε σεξουαλικά φοιτήτρια στο ΑΠΘ – Τι ισχυρίστηκε στην ΕΛΑΣ

Στο εδώλιο ο νεαρός που παρενόχλησε σεξουαλικά φοιτήτρια στο ΑΠΘ – Τι ισχυρίστηκε στην ΕΛΑΣ
Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Eurokinissi

Η απίστευτη απάντηση του φοιτητή που ασέλγησε σε βάρος φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Η δήλωσή του στους αστυνομικούς, που πλέον δηλώνει μετάνοια.

Την Τρίτη πρόκειται να δικαστεί ο νεαρός που παρενόχλησε σεξουαλικά τη φοιτήτρια στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του δελτίου ειδήσεων του ANT1.

Όταν συνελήφθη ο νεαρός από την αστυνομία προέβαλε την εξής “απίστευτη” δικαιολογία πως ήθελε να ανακουφιστεί. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: “Αποδέχομαι την σε βάρος μου κατηγορία και προέβην σε αυτή την ενέργεια γιατί μου προσέφερε προσωρινή ανακούφιση. Έχω μετανιώσει για την ενέργειά μου”.

Η νεαρή που έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης βρισκόταν στη βιβλιοθήκη και διάβαζε ένα σύγγραμα. Στην κατάθεσή της περιγράφει την τροπή που πήραν τα γεγονότα. Οι μαρτυρίες της σοκάρουν. “Σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς να αντιληφθώ την παρουσία κάποιου ατόμου κοντά μου ένιωσα κάτι υγρό να τρέχει στην πλάτη μου. Εκείνη τη στιγμή γύρισα και είδα ένα νεαρό άτομο με σκούρα ρούχα να απομακρύνεται από το μέρος μου. Όταν απομακρύνθηκε αρκετά συνειδητοποίησα την πράξη του”.

Η φοιτήτρια έβαλε τις φωνές ζητώντας βοήθεια ενώ ο υπεύθυνος της βιβλιοθήκης άρχισε να καταδιώκει τον νεαρό τον οποίο και ακινητοποίησε με τη βοήθεια ενός φύλακα.

Η δίκη του νεαρού αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα