Νέες δικαστικές περιπέτειες για τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Αποφυλάκιση Άκη Τσοχατζόπουλου
Αποφυλάκιση Άκη Τσοχατζόπουλου EUROKINISSI

Ο πρώην υπουργός, ο οποίος επέστρεψε σπίτι του πριν από λίγες ημέρες καλείται να απολογηθεί για ένα ποσό περίπου 700 χιλιάδων ελβετικών φράγκων που φέρεται να επενδύθηκαν σε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής.

Πριν στεγνώσει το μελάνι της αποφυλάκισης του ο Άκης Τσοχατζόπουλος βρίσκεται πάλι αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη για μία ακόμα πτυχή της υπόθεσης με τις αποκαλούμενες "χρυσές μίζες".

Ο πρώην υπουργός, ο οποίος επέστρεψε σπίτι του πριν από λίγες ημέρες καλείται να απολογηθεί  για ένα ποσό περίπου 700 χιλιάδων ελβετικών φράγκων που φέρεται να επενδύθηκαν σε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής. Το επίμαχο ποσό σύμφωνα με την κατηγορία, φέρεται ότι προέκυψε από μέρος της μίζας  που εισπράχθηκε για να προχωρήσουν οι συμβάσεις των υποβρυχίων και των TOR M1.

Στη νέα δικογραφία κατηγορούμενοι είναι επίσης ο ξάδερφος του Άκη Τσοχατζόπουλου Νίκος Ζήγρας και η σύζυγος του πρώην υπουργού Βίκυ Σταμάτη.

Όπως είναι γνωστό ο πρώην υπουργός έχει καταδικαστεί από το Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας σε κάθειρξη 19 ετών και είναι εδώ και λίγες ήμερες ελεύθερος μετά την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών, το οποίο έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του για λόγους υγείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άκης Τσοχατζόπουλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εκτός των φυλακών Κορυδαλλού ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Αποφυλακίζεται ο Ηλίας Γεωργίου της Siemens

SHARE: