Νεφελούδης για διευθύντρια MyMarket: “Ακραίες εκφράσεις ανθρώπων, χωρίς συνείδηση κοινωνικού χαρακτήρα”

Νεφελούδης για διευθύντρια MyMarket: “Ακραίες εκφράσεις ανθρώπων, χωρίς συνείδηση κοινωνικού χαρακτήρα”
Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης Eurokinissi

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου 'Εργασίας, μίλησε στον News 24/7 για την οδηγία - ντροπή προς τους εργαζομένους της αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Για “ακραίες εκφράσεις ανθρώπων που δεν έχουν καμία συνείδηση κοινωνικού χαρακτήρα και νομίζουν ότι φέρονται σε μηχανές”, έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, σχολιάζοντας στον News 24/7 στους 88,6 το περιστατικό με το έγγραφο διευθυντικού στελέχους της εταιρείας MyMarket, στο οποίο έδινε οδηγίες προς τους εργαζομένους, “να χαμογελούν που έχουν δουλειά, με μισθό 300 ευρώ”.

Ο κ. Νεφελούδης χαρακτήρισε “εντυπωσιακή” την κοινωνική κατακραυγή και δήλωσε ευχαριστημένος από την ανακοίνωση της εταιρίας, η οποία τονίζει ότι πρόκειται για “ατυχές περιστατικό” που οφείλεται σε πρωτοβουλία της συγκεκριμένης διευθύντριας.

Έχουν απολυθεί κι από άλλες εταιρείες επειδή δεν χαμογελούν

“Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε τέτοια φαινόμενα”, ανέφερε η Ντίνα Γκογκάκη, μέλος της ομοσπονδίας ιδιωτικών υπαλλήλων, σχετικά με την επιστολή περιφερειακής διευθύντριας του My Market προς τους υπαλλήλους, απο τους οποίους ζητεί να χαμογελούν, καθώς -όπως λέει- έχουν δουλειά με 300 ευρώ και επειδή πληρώνονται στην ώρα τους.

Όπως είπε η κα Γκογκάκη, “έχουν απολυθεί από διάφορες επιχειρήσεις πολλοί υπάλληλοι επειδή δεν χαμογελούν” και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά οτι “σε λίγο θα μας ζητήσουν και να τους πληρώνουμε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα