Νεκρό βρέφος στην Άρτα: Σε καταστολή οι γονείς – Άγνωστο πότε θα μπορέσει να καταθέσει ο πατέρας

Νεκρό βρέφος στην Άρτα: Σε καταστολή οι γονείς – Άγνωστο πότε θα μπορέσει να καταθέσει ο πατέρας
Γενικό Νοσοκομείο Άρτας EUROKINISSI

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση οι γονείς μετά τον θάνατο του 5,5 μηνών βρέφους, το οποίο ξέχασε ο πατέρας του επί περίπου 8 ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του. Κρατείται από την ΕΛΑΣ στο νοσοκομείο.

Σε φαρμακευτική καταστολή εξακολουθούν να βρίσκονται οι γονείς του 5,5 μηνών βρέφους, το οποίο έχασε τη ζωή του όταν ο πατέρας του το ξέχασε επί περίπου 8 ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο 37χρονος πατέρας του άτυχου βρέφους συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Από χθες, Τρίτη κρατείται από την ΕΛΑΣ στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ εκεί βρίσκεται και η μητέρα του βρέφους σε κατάσταση σοκ.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το ζευγάρι είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και υπάρχουν φόβοι ότι θα επιχειρήσουν να δώσουν τέλος στη ζωή τους.

Μάλιστα, λόγω της κατάστασης του 37χρονου είναι άγνωστο πότε θα μπορέσει να καταθέσει στον ανακριτή.

Να σημειωθεί ότι για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννενα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το περιστατικό ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα όταν οι γονείς του βρέφους, μπήκαν ανάστατοι στο Νοσοκομείο της Άρτας κρατώντας αναίσθητο το μωρό τους.

Η νοσοκόμα που τους είδε πρώτη τους άκουσε να περιγράφουν, ότι το πρωί ήταν ο 37χρονος πατέρας του παιδιού να το πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό και στη συνέχεια να φύγει για την δουλειά του.

Όπως προέκυψε από την έως τώρα προανάκριση, ο πατέρας του βρέφους το ξέχασε στο αμάξι, στάθμευσε κοντά στον ΔΕΔΔΗΕ που εργάζεται και έφυγε για την Λευκάδα, όπου τον έστειλε η Υπηρεσία του.

Περίπου μισή ώρα μετά τις τρεις το μεσημέρι που πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό η σύζυγός του για να παραλάβει το κοριτσάκι της, της είπαν ότι δεν είχε εμφανιστεί καθόλου σήμερα.

Τότε η γυναίκα ανάστατη κάλεσε τον σύζυγό της στο τηλέφωνο, ο οποίος στην ερώτηση που του έκανε που είναι το παιδί, τα έχασε και θυμήθηκε πως αντί να πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό πήγε κατευθείαν στη δουλειά.

Εσπευσμένα επέστρεψε πίσω και μαζί με την μητέρα ανακάλυψαν το παιδί τους αναίσθητο μέσα στο αυτοκίνητο και έσπευσαν να το μεταφέρουν στο Νοσοκομείο της Άρτας. Μόλις οι γιατροί του Νοσοκομείου ανακοίνωσαν στους γονείς πως το παιδί τους δυστυχώς ήταν νεκρό, παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που έκαναν, τότε εκείνοι υπέστησαν σοκ και λιποθύμησαν.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα