Νεκρός άντρας στα Κρέστενα – Δεν συσχετίζεται με την φωτιά ο θάνατος

Νεκρός άντρας στα Κρέστενα – Δεν συσχετίζεται με την φωτιά ο θάνατος
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Eurokinissi

Σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος ενός 57χρονου, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Δεν συμμετείχε στο έργο της κατάσβεσης και δεν βρισκόταν κοντά στην φωτιά. Καλύτερη η εικόνα του πύρινου μετώπου.

Σε παθολογικά αίτια οφείλεται σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο θάνατος ενός 57χρονου στην περιοχή Καλλιθέα του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, όπου μαίνεται η φωτιά.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο άτυχος άντρας αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και έπεσε αναίσθητος στο έδαφος, ενώ δεν συμμετείχε στο έργο της κατάσβεσης και δεν βρισκόταν κοντά στην φωτιά. Την ίδια ώρα καλύτερη είναι η εικόνα του πύρινου μετώπου στην περιοχή που είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή αλλά δεν κινδυνεύει.

Για το περιστατικό η Πυροσβεστική εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει:

“Στην Τ.Κ. Καλλιθέας του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων του νομού Ηλείας, άνδρας 57 ετών έχασε τις αισθήσεις του πιθανόν από παθολογικά αίτια. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρεστένων όπου κατέληξε. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου θα πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική διερεύνηση”.

Καλλιθέα Ηλείας: Η περιοχή όπου ξέσπασε η φωτιά

Στο σημείο επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Συνδράμουν και 4 υδροφόρες ΟΤΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα