Νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον Κεραμεικό

ΑΡΓΟΣ-Πυρκαγιά που προκλήθηκε από τσιγάρο εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία σήμερα στις 3μμ στο Άργος. Η άμεση επέμβαση της αστυνομικής ομάδας ΔΙΑΣ που απομάκρυνε την ένοικο του σπιτιού και της πυροσβεστικής είχαν σαν αποτέλεσμα να μην πάρει διαστάσεις το περιστατικό.(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΑΡΓΟΣ-Πυρκαγιά που προκλήθηκε από τσιγάρο εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία σήμερα στις 3μμ στο Άργος. Η άμεση επέμβαση της αστυνομικής ομάδας ΔΙΑΣ που απομάκρυνε την ένοικο του σπιτιού και της πυροσβεστικής είχαν σαν αποτέλεσμα να μην πάρει διαστάσεις το περιστατικό.(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI

Τραγικό θάνατο στο κρεβάτι του βρήκε από φωτιά, ένας νεαρός Κινέζος στο διαμέρισμα που έμενε στον Κεραμεικό

Νεκρός απεγκβλωβίστηκε ένας νεαρός άντρας ηλικίας 18-25 ετών από άντρες της Πυροσβεστικής, που κλήθηκαν για πυρκαγιά σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Κεραμεικού και Μαραθώνος στον Κεραμεικό.

Η φωτιά ήταν μικρής έκτασης και εντοπιζόταν στο υπνοδωμάτια του άτυχου νεαρού Κινέζου, τον οποίο εντόπισαν νεκρό οι άντρες της Πυροσβεστικής, πάνω στο κρεβάτι και με εγκαύματα στα κάτω άκρα. Ανάμεσα σε άλλα, εξετάζεται η πιθανότητα αναμμένου τσιγάρου, ενώ έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας, διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

ADVERTISING

(Φωτογραφία Αρχείου)

SHARE:

24Media Network