"Νεκρός" πήγε να γράψει φάρμακα στο ΙΚΑ

Στιγμιότυπο με ταμπέλα η οποία κατευθύννει σε ταμείο καταστήματος στην Αθήνα την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Στιγμιότυπο με ταμπέλα η οποία κατευθύννει σε ταμείο καταστήματος στην Αθήνα την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Καθημερινές ιστορίες τρέλας στο ελληνικό δημόσιο. Πώς έβγαλαν νεκρό έναν ηλικιωμένο από τα Τρίκαλα, μη επιτρέποντάς του να γράψει τα φάρμακά του

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχτηκαν στα Τρίκαλα, λόγω των συνεχών ελλείψεων σε προσωπικό στις περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες, για τις οποίες ουδείς λογοδοτεί και ουδείς παίρνει την ευθύνη.

Η ιστορία που εκτυλίχθηκε στα Τρίκαλα είναι τραγική, όπως γράφει το trikalavoice.gr .

Προ διμήνου μια ηλικιωμένη Τρικαλινή, έπειτα μάλιστα από πολυετή μάχη με σπάνια ασθένεια, απεβίωσε. Έγινε η κηδεία της, τακτοποιήθηκαν όλα και η οικογένεια και κυρίως ο σύζυγός της (πέρασαν μαζί περισσότερο από μισό αιώνα), έμειναν να διατηρούν τη μνήμη της ζωντανή μέσα τους.

Ο σύζυγος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του trikalavoice.gr , πήγε προ ημερών στο ΙΚΑ για να γράψει κάποια φάρμακα που παίρνει ο ίδιος.

"Μα... εσείς είστε νεκρός", του απάντησαν! Κι όντως ο άνθρωπος, στα χαρτιά... παρέμενε νεκρός, μιας και στη ληξιαρχική πράξη θανάτου είχε περαστεί στο δικό του ΑΜΚΑ και όχι σε αυτό της συζύγου του.

SHARE: