Νέο Ηράκλειο: Ισχυρή έκρηξη σε καφετέρια και μεγάλες ζημιές σε κτίρια και ΙΧ – Μαρτυρία για εμπρηστικό μηχανισμό

Νέο Ηράκλειο: Ισχυρή έκρηξη σε καφετέρια και μεγάλες ζημιές σε κτίρια και ΙΧ – Μαρτυρία για εμπρηστικό μηχανισμό

Πολύ ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε καφετέρια που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ηρακλείου. Σοβαρές φθορές. Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 03:30 τα ξημερώματα σε καφετέρια που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ηρακλείου 468 στην περιοχή του Ηρακλείου Αττικής.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που προκληθήκαν μεγάλες υλικές ζημιές, τόσο στην καφετέρια όσο και σε παρακείμενα κτίρια και αυτοκίνητα. Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα.

Άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών μετέβησαν στο σημείο, ενώ διενεργείται έρευνα από τη Διεύθυνση Ασφαλείας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μηχανάκι στο οποίο επέβαινε ένα άτομο έσπασε το τζάμι της καφετέριας και πέταξε μέσα τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Τα πάντα έγιναν γυαλιά-καρφιά. Μέσα στο κατάστημα το οποίο είχε ανοίξει τις τελευταίες 25 ημέρες, βρέθηκαν υπολείμματα του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού.

Λόγω της έκρηξης υπήρξε διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στο οδικό τμήμα της Λεωφόρου Ηρακλείου από την Οδό Κωνσταντινουπόλεως έως την Βορείου Ηπείρου. Αυτή την ώρα, η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται κανονικά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα