Νέο μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε επιχειρήσεις

Νέο μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε επιχειρήσεις
Φθορές σε σούπερ μάρκετ Eurokinissi

Στόχος εμπρηστικών επιθέσεων έγιναν ένα πολυκατάστημα παιχνιδιών γνωστής αλυσίδας, η Γενική Ταχυδρομική και ένα σουπερμάρκετ-Για το μπαράζ της προηγούμενης νύχτας σε βάρος τραπεζών έγινε ανάληψη από αντιεξουσιαστές ως αντίποινα για τον Κουφοντίνα

Νέο μπαράζ επιθέσεων κατά την διάρκεια της νύχτας σε βάρος επιχειρήσεων από αγνώστους. Η πρώτη εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε σε κατάστημα παιχνιδιών γνωστής αλυσίδας επί της οδού Κρέοντος 30, στον Κολωνό, όπου εξερράγη αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούμενος από γκαζάκια τοποθετημένος έξω από την είσοδο της επιχείρησης με αποτέλεσμα να προκληθεί μαύρισμα στην είσοδο.

Το δεύτερο χτύπημα σημειώθηκε σε βάρος της Γενικής Ταχυδρομικής στο Χαλάνδρι, επί της Λ. Πεντέλης 75, όπου άγνωστοι δράστες πυρπόλησαν βανάκι της εταιρείας στο πάρκινγκ της επιχείρησης. Από την περιοχή έγιναν 5 προσαγωγές υπόπτων για τους οποίους δεν προέκυψε τίποτα και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Το τελευταίο χτύπημα σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στου Ζωγράφου, στη συμβολή των οδών Μακρυγιάννη και Γρ. Αυξεντίου όπου άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στην πρόσοψη σουπερμάρκετ και σε βανάκι της επιχείρησης.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για αυτές τις επιθέσεις αν και εκτιμάται από τις Αρχές ότι πιθανόν πρόκειται για αντίποινα αντιεξουσιαστών για τον Δημήτρη Κουφοντίνα όπως όλα τα χτυπήματα των προηγούμενων ημερών.

Για το μπαράζ της νύχτας της Τρίτης σε βάρος τραπεζών έγινε ανάληψη ευθύνης από αντιεξουσιαστές σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και αποδόθηκαν ως πράξη «αλληλεγγύης» στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η συνεχής κλιμάκωση των αντιεξουσιαστών έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στην Αστυνομία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα