Νέο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα το Σάββατο

Γενικη εικόνα από το συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος για την Μακεδονία, Κυριακή 4/2/2018. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Γενικη εικόνα από το συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος για την Μακεδονία, Κυριακή 4/2/2018. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Νέα συγκέντρωση για την Μακεδονία έχει προγραμματιστεί στην πλατεία Συντάγματος το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ κινητοποίηση έχει προγραμματιστεί και την Κυριακή στη Βίγλα Πισοδερίου.

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της συμφωνίας Αθηνών - Σκοπίων για την ονομασία της πΓΔΜ έχει προγραμματιστεί στο Σύνταγμα, σήμερα στις 16:00, ενώ στη Βουλή διεξάγεται η συζήτηση για την πρόταση μομφής που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία.

Οι διαδηλωτές θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ενώ προσοχή συνιστάται στους οδηγούς που θα θελήσουν να προσεγγίσουν το κέντρο της πρωτεύουσας.

ADVERTISING

Συγκέντρωση και την Κυριακή

Οι κινητοποιήσεις θα κορυφωθούν την Κυριακή, οπότε και έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συμφωνία που θα υπογράψουν Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκοπιανό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επεισόδια από κρανοφόρους μπροστά από τη Βουλή

Σκοπιανό: Ακροδεξιά στοιχεία και συνθήματα μίσους στο Σύνταγμα

SHARE:

24Media Network