Νέο βίντεο σοκ από τη ληστεία στην Ομόνοια: Συνέχισαν να τον κλωτσάνε και μετά τις πρώτες βοήθειες

Νέο βίντεο σοκ από τη ληστεία στην Ομόνοια: Συνέχισαν να τον κλωτσάνε και μετά τις πρώτες βοήθειες
Δεύτερο βίντεο από τη ληστεία στην Ομόνοια

Στο βίντεο, που δημιουργεί νέα δεδομένα σε όσα γνωρίζαμε έως τώρα, εμφανίζεται ο Κωστόπουλος να δέχεται μια κλωτσιά στην πλάτη από άγνωστο άτομο αφού είχε δεχθεί τις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ.

Ένα νέο βίντεο από την απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια, που κατέληξε στο θάνατο του επίδοξου ληστή, ανατρέπει τα δεδομένα για όσα πραγματικά συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο δράστης, που αργότερα έγινε γνωστό ότι επρόκειτο για τον γνωστό ακτιβιστή της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας Ζακ Κωστόπουλο, να δέχεται μια κλωτσιά στην πλάτη από έναν άγνωστο άνδρα, λίγη ώρα αφού έχει λάβει τις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ αφού έχει βγει από τη σπασμένη βιτρίνα του καταστήματος και έχει υποστεί ξυλοδαρμό από δύο άλλους άνδρες.

Σε κατάσταση ΑΜΟΚ, όπως φαίνεται στο βίντεο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο άνδρας εμφανίζεται να πιάνει ένα από τα σπασμένα γυαλιά της βιτρίνας, να σηκώνεται και να απειλεί με αυτό τόσο το άνδρα του ΕΚΑΒ όσο και τους συγκεντρωμένους στο σημείο.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει τρέχοντας, παραπατάει, πέφτει πάνω σε τραπέζια παρακείμενων καταστημάτων και πέφτει στο έδαφος.

Στη συνέχεια άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ προσπαθούν να τον ακινητοποιήσουν χτυπώντας τον με ένα γκλομπ και του παίρνουν το σπασμένο κομμάτι γυαλιού από τα χέρια.

Ο Κωστόπουλος εξέπνευσε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ στον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου – που εμφανίζεται σε πρώτο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε να κλωτσάει το δράστη με έναν άλλο άνδρα όσο αυτός ήταν εγκλωβισμένος μέσα στο κατάστημα – ασκήθηκε δίωξη για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης και της θανατηφόρας βλάβης. Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και αναμένεται να απολογηθεί την Τρίτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα