Νοσοκομείο Σωτηρία: Καταγγελία για εργαζόμενο πως είχε βάλει κάμερες στα αποδυτήρια

Νοσοκομείο Σωτηρία: Καταγγελία για εργαζόμενο πως είχε βάλει κάμερες στα αποδυτήρια
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Σε συναγερμό το Νοσοκομείο "Σωτηρία" έπειτα από καταγγελία για εργαζόμενο ότι βιντεοσκοπούσε το προσωπικό στα αποδυτήρια.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες, προκαλώντας αίθηση, η είδηση πως εργαζόμενος του Νοσοκομείου “Σωτηρία” είχε τοποθετήσει κάμερες στα αποδυτήρια του νοσοκομείου.

Η καταγγελία έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, ενώ ο συγκεκριμένος εργαζόμενος φέρεται να είχε τοποθετήσει κάμερες στα αποδυτήρια του νοσοκομείου για να βιντεοσκοπεί το προσωπικό την ώρα που άλλαζε ρούχα. Σύμφωνα μάλιστα και με τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος των εργαζομένων, Κώστας Κουτρουμάνος, «ο άνθρωπος ο οποίος είναι στο τμήμα είχε βάλει κάμερες και παρακολουθούσε το προσωπικό στα αποδυτήρια και κατά τη λειτουργία της κλινικής, δηλαδή των βαρδιών».

Όπως προκύπτει από την καταγγελία, στόχος του συγκεκριμένου εργαζομένου ήταν οι γυναίκες νοσηλεύτριες.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου, σημείωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο υλικό και στέκονται σε επώνυμη καταγγελία που έχουν λάβει, σύμφωνα με την οποία υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία όπως έχει δηλώσει ο καταγγέλλων θα τα θέσει υπόψη των δικαστικών αρχών όταν έρθει η ώρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα