Νίκος Κωνσταντόπουλος: Νοσηλεύεται στο Σωτηρία με βαριά λοίμωξη από κορονοϊό

Νίκος Κωνσταντόπουλος: Νοσηλεύεται στο Σωτηρία με βαριά λοίμωξη από κορονοϊό
Ο δικηγόρος Νίκος Κωνσταντόπουλος Eurokinissi

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σωτηρία με λοίμωξη από κορονοϊό και εσωτερική αιμορραγία.

Στην Εντατική του νοσοκομείου Σωτηρία νοσηλεύεται τις τελευταίες 13 ημέρες ο πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Ειδικότερα, ο γνωστός νομικός και πολιτικός νοσηλεύεται σε ΜΕΘ της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Σωτηρία, λόγω λοίμωξης από κορονοϊό και σοβαρών επιπλοκών που οδήγησαν σε εκτεταμένη εσωτερική αιμορραγία και υποβολή του σε κατεπείγοντα εμβολισμό.

Οπως ανακοίνωσε η οικογένειά του, ο κ. Κωνσταντόπουλος έδωσε μια γενναία μάχη για τη ζωή του και ήδη βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης.

Η οικογένεια ευχαρίστησε επίσης όλους όσοι έσπευσαν να δώσουν αίμα. Η αιμοδοσία, αναφέρει η ανακοίνωση, στο Νοσοκομείο Σωτηρία γίνεται Δευτέρα με Παρασκευή από τις 8:30 έως τις 14:00.

H ανακοίνωση

Στην ΜΕΘ ΠΠ του Νοσοκομείου Σωτηρία νοσηλεύεται τις τελευταίες 13 μέρες ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, λόγω λοίμωξης από Κορονοϊό και σοβαρών επιπλοκών που οδήγησαν σε εκτεταμένη εσωτερική αιμορραγία και υποβολή του σε κατεπείγοντα εμβολισμό. Ο δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού έδωσε μια γενναία μάχη για τη ζωή του και ήδη βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης. Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του και οι στενοί του συνεργάτες, ενώ η υγεία του παρακολουθείται στενά από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Πανεπιστημιακής Κλινικής, προς το οποίο η οικογένεια εκφράζει την βαθιά ευγνωμοσύνη της.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι μας συμπαρίστανται καθώς και όσους ήδη έσπευσαν να δώσουν αίμα. Η αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Σωτηρία γίνεται 8.30-2 Δευτέρα με Παρασκευή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα