Novartis: Την Τρίτη στην Προανακριτική ο πρώην Οικονομικός Εισαγγελέας

Novartis: Την Τρίτη στην Προανακριτική ο πρώην Οικονομικός Εισαγγελέας
Συνεδρίαση της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής προς διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τη διερεύνηση αδικημάτων που τυχόν έχουν τελεσθεί από τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτριο Παπαγγελόπουλο κατά την άσκηση των καθηκόντων, την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020. Eurokinissi

Την Τρίτη αναμένεται να καταθέσει στην αρμόδια Προανακριτική επιτροπή της Βουλής ο πρώην Οικονομικός Εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης Ράικου έρχεται η σειρά του ανώτερου εισαγγελικού λειτουργού. Το γεγονός που φέρνει τον κ. Αθανασίου ενώπιον της επιτροπής είναι η αναφορά της κας Ράικου η οποία αποκάλυψε ότι ο συνάδελφος της είχε δεχτεί παρεμβάσεις από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Ωστόσο η ίδια δεν είχε την εξουσιοδότηση να κατονομάσει, όπως είπε, τις υποθέσεις στις οποίες αναφερόταν.

Σύμφωνα με το ereportaz, η κλήση του κ.Αθανασίου θεωρείται κομβικής σημασίας καθώς ο πρώην Οικονομικός Εισαγγελέας είχε συνεργαστεί και με την Ελένη Τουλουπάκη η οποία μετά το ταξίδι στο Παρίσι για την κατάθεση Φαλτσιανι εν άγνοια της τότε εισαγγελέως του Αρείου Πάγου είχε τοποθετηθεί με πράξη του Ηλία Ζαγοραίου ως επίκουρη Οικονομική Εισαγγελέας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο ereportaz.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα