Novartis: Ζητείται η κατάθεση Φρουζή

Novartis: Ζητείται η κατάθεση Φρουζή
Κ. Φρουζής - Φωτό αρχείου Eurokinissi

Το σύνολο της κατάθεση του Κ. Φρουζή αναμένεται να ζητήσουν με την ολοκλήρωσή της οι εισαγγελικές αρχές που χειρίζονται την έρευμα για τους χειρισμούς της υπόθεσης Novartis.

Στον Άρειο Πάγο αναμένεται να διαβιβαστεί το επόμενο διάστημα η κατάθεση του Κ. Φρουζή στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, το περιεχόμενο της οποίας φαίνεται πως ενδιαφέρει του εισαγγελικού λειτουργούς που χειρίζονται την έρευνα για τους χειρισμούς της υπόθεσης Novartis.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου πρόκειται να παραγγείλουν την διαβίβαση του συνόλου της κατάθεσης όταν εκεί η ολοκληρωθεί, προκειμένου να εξετάσουν ενδελεχώς τα λεγόμενα του Κ. Φρουζή περί πιέσεων που δέχθηκε από τις εισαγγελικές αρχές για να εμπλέξει στην υπόθεση πολιτικά πρόσωπα. Πηγές αναφέρουν ότι σε αυτό το πλαίσιο θα κινούνται οι αντεισαγγελείς ζητώντας από τη Βουλή κάθε έγγραφο που κρίνουν ότι είναι σημαντικό για την έρευνά τους.

Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς είναι η έρευνα για τα δύο τελευταία πολιτικά πρόσωπα, που ελέγχονται. Πρόκειται για τους Άδ. Γεωργιάδη και Δημ. Αβραμόπουλο, καθώς αναμένονται ακόμη απαντήσεις σε αιτήματα δικαστικών συνδρομών και πορίσματα των επιθεωρητών δημόσιας υγείας προκειμένου να ολοκληρωθούν και αυτά τα σκέλη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα