Ο Φραγκούλης Φράγκος στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Στιγμιότυπο από την τελετή παράδοσης  - παραλαβής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στον Φραγκούλη Φράγκο, Πέμπτη 17 Μαΐου 2012. (EUROKINISSI // ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ)
Στιγμιότυπο από την τελετή παράδοσης - παραλαβής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στον Φραγκούλη Φράγκο, Πέμπτη 17 Μαΐου 2012. (EUROKINISSI // ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ) EUROKINISSI

Ο Στρατηγός εν αποστρατεία θα είναι μεταξύ των κεντρικών ομιλητών, όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή

Στην ανακοίνωση δύο ηχηρών ονομάτων προχώρησε η Συντονιστική Επιτροπή του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία, ανεβάζοντας στα ύψη τον πήχη των προσδοκιών για την έκβαση του συλλαλητηρίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου στο Λευκό Πύργο.

Από τη λίστα των κεντρικών ομιλητών, ξεχωρίζουν τα ονόματα του Στρατηγού ε.α. Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ, Φραγκούλη Φράγκου και του Στρατηγικού Συμβούλου, Νίκου Λυγερού.

ADVERTISING

Επίσης, είναι άξιο αναφοράς το γεγονός, ότι για το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, έχουν ήδη ναυλωθεί 375 τουριστικά λεωφορεία από όλη την Ελλάδα., κάτι που προμηνύει πως ο Λευκός Πύργος θα "βουλιάξει" από κόσμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Συντονιστικής επιτροπής της διοργάνωσης:

"Η Συντονιστική Επιτροπή του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία ανακοινώνει ότι οι ομιλητές της εκδήλωσης είναι οι: 

Στέργιος Καλόγηρος Δημοσιογράφος

Κώστας Καραΐσκος Δημοσιογράφος

π. Ανδρέας Κεφαλογιάννης

Νίκος Λυγερός Στρατηγικός Σύμβουλος

Φραγκούλης Σ. Φράγκος Στρατηγός ε.α. Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ

Οι προετοιμασίες για την διοργάνωση του Συλλαλητηρίου προχωρούν εντατικά. Ήδη έχουν ναυλωθεί 375 τουριστικά λεωφορεία από όλη την Ελλάδα".

Πηγή:T hestival

24Media Network